Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Peruci din par natural – Ce ofera?


Parul este un lucru pretuit in orice societate din intreaga lume,pentru ca femeile isi exprima identitatea individuala prin coafura aleasa, un par sanatos contribuind semnificativ la atingerea succesului si este ideal pentru a va atinge obiectivele profesionale, precum si la imbunatatire calitatii vietii. Caderea parului poate avea niste efecte daunatoare asupra multor aspecte ale vietii, parucile din par natural reprezentand o solutie excelenta pentru orice femeie. Exista asadar o multime de avantaje in ceea ce priveste purtarea perucii si nu este de mirare faptul ca peruca devine din ce in ce mai populara si purtata de un numar mare de celebritati. Perucile din par natural sunt extrem de realiste, dar si luxoase si apreciate in ziua de azi de multe femei.

Textura naturala este un prim avantaj al unei astfel de peruci, realizata din colectarea parului uman. In timpul acestui proces este ales doar parul cel mai fin. Parul cu varful despicat sau parul caracterizat prin indici de deteriorare nu este acceptat. Acest lucru este important pentru o peruca, ea avand o textura de o calitate remarcabila. Peruca se simte mereu ca parul natural. O peruca naturala are si un aspect realist, acestea fiind diferita fata de peruca artificiala. De cele mai multe ori perucile artificiale au un par ireal de stralucitor, lucru care nu se intampla cu o peruca naturala.

Peruca naturala mai iese in evidenta si datorita calitatii superioare, realizata din par de cea mai buna calitate. Perucile sunt concepute cu grija, astfel incat sa pastreze o textura naturala, dar si un aspect luxos in acelasi timp, pentru o perioada mai lunga de timp. Perucile din par natural pot fi utilizate chiar si de catre persoanele predispuse la alergii, ele fiind o solutie buna din acest punct de vedere. Gasiti o gama larga de peruci atat online cat si la un magazin de profil de peruci Bucuresti. Peruca naturala ofera si o mai buna versatilitate a stilului. O peruca naturala poate fi asadar stilizata ca si parul real. Puteti ondula cu usurinta parul unei peruci din par natural, iar acest lucru va ofera o gama uriasa de posibilitati de styling.

O peruca din par natural mai este apreciata si datorita durabilitatii pe care o ofera. Daca veti alege asadar o peruca din par natural, aceasta va va tine pana la 5 ani. O peruca sintetica, pe de alta parte trebuie inlocuia in fiecare an sau in unele cazuri, in cateva luni. Pentru ca peruca sa reziste mult in timp, trebuie ingrijita corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *