Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Auto

Alegerea firmei de inchirieri auto

Stim ca uneori alegerea masinii de inchiriat poate sa fie un proces destul de anevoios cu multe batai de cap care implica luarea unei decizii ce va afecta intreaga experienta de calatorie. De aceea cand vrei sa alegi firma si masina de inchiriat poti urma sfaturile Rent Xpert Oradea bazate pe experienta noastra si pe crieteriile clientiilor.
  1. Inainte de a face research online – recomandam sa vezi ce fel de masina vei avea nevoie – daca esti singur in masina alege un autovehicul de clasa mica care sa iti permita sa mergi in oras fara probleme si sa gasesti rapid loc de parcare. Daca esti cu mai multi in masina si ai pe deasupra si bagaje – alege o masina de clasa medie/mare.
  2. Dupa ce te-ai hotarat ce masina sa iei. recomandam sa alegi atent firma de rent a car dupa oferta si pret. Executa un mic research pentru a vedea care sunt preturile dar si in ce constau ofertele de rent a car. Astfel vei putea face cea mai buna alegere, prin compararea preturilor de la diversi furnizor de servicii de inchirieri auto.
  3. Vezi daca masina inchiriata va avea asigurare auto, CASCO si asistenta rutiera in caz de accident. Este important sa pui siguranta pe primul loc. De obicei firmele de rent a car au aceste facilitati incluse in pret.
  4. Asigura-te ca masina este bine echipata de iarna cu cauciucuri corespunzatoare. Iar vara masina are aer conditionat performant. Pe langa asta masina trebuie sa aiba lanturi de cauciuc daca mergi in drumetii.
  5. Vezi daca firma de rent a car are o flota consistenta de masini de diverse clase pentru ca tu sa ai de unde alege masina potrivita pentru calatoria ta.
Daca esti in Timisoara poti alege firma ExpertAutoRental SRL unde poti gasi o gama variata de masini de inchiriat la standarde inalte.
Pe www.rentacardeva.ro gasesti o gama variata de masini de inchiriat la standarde inalte in Deva si judetul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *