Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Alegerea masinii de inchiriat potrivite


Stim ca pentru a avea o calatorie reusita de care te poti bucura impreuna cu cei dragi tie ai nevoie de o masina fiabila de inchiriat. Tocmai de aceea echipa EXPERT AUTO RENTAL iti vine in ajutor cu servicii profesionale de inchirieri auto in Timisoara si in judetul Timis pentru ca tu sa te poti bucura de calatorii reusite si de vacante placute.
Cand vrei sa alegi o masina de inchiriat trebuie sa fi atent la mai multe criterii precum spatiul disponibil in masina pentru bagaje, tipul de masina dorit, drumurile pe care vei merge si bugetul pe care il ai la dispozitie.
Hai sa incepem cu primul criteriu – acela al spatiului pentru bagaje – este important sa vezi cate bagaje ai cu tine in masina si daca spatiul din portbagaj iti permite sa pui toate bagajele acolo.
Daca tu esti singurul sofer din masina atunci iti recomandam o masina de clasa medie mica pentru ca astfel vei face economie la combustibil.
Daca in schimb in masina sunteti mai mult de 3 persoane cu siguranta vei avea nevoie de o masina de clasa medie spre mare pentru un plus de confort si siguranta.
Nu uita de dotarile suplimentare de care vei avea nevoie cand pleci in calatorie – aici ma refer la GPS, scaun de copi si asistenta rutiera. Aceste dotari suplimentare pot fi oferite gratuit de firma de inchirieri auto sau contracost in functie de caz.
Ai grija sa vezi ce alte costuri trebuie sa mai platesti pentru masina de inchiriat. Acest lucru se va discuta in prealabil cu agentul de rent a car inainte de inchiria masina.
Vezi daca masina pe care vrei sa o inchiriezi are CASCO, asigurare RCA si cauciucuri potrivite pentru anotimpul prezent. Este important ca masina sa aiba dotarile corespunzatoare pentru orice anotimp  si situatie.
Stabileste de la inceput locatia si data preluarii masinii dar si data + locatia predarii pentru a te scapa de o grija.
Vezi gama completa de masini de inchiriat in Deva pe www.rentacardeva.ro 
Daca esti in Oradea sau iti planifici o calatorie in capitala Bihorului iti recomandam firma de rent a car – RentXpert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *