Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Antreprenoriat si civism


Fondatorii Gemini Solutions au venit cu o nou viziune si inca din 2005 furnizeaza servicii pentru comapnii mari din Europa, SUA si Israel. Aceasta pentru ca asigura servicii complete si consultanta IT pentru partenerii si clientii sai.
Avand trei centre principale in orase de IT business, in Bucuresti, Iasi si Cluj, la finalul anului 2017 a numarat peste 100 de angajati.  Daca  muncesti si visezi suficient de mult poti sa schimbi lumea.

Gemini Solutions o alta abordare in domeniul IT si civism

Implicarea in diferite proiecte culturale ale echipei prin managerul Gemini Solutions si presedinte executiv al AICC, Florin Pirlea, Gemini Solutions a demonstrat ca  poate sa existe o legatura foarte stransa intre domeniul IT si civism. In plus, prin practicarea unui model de business agility american, un nou concept s-a popularizat in mediul de afaceri romanesc. 

Inca de la inceput compania a inteles nevoile pietei de IT internationale, iar bazele sediului din cele trei orase principale romanesti s-au bucurat de un management agil si solutii IT competitive. Mediul de business in continua evolutie a fost practic mediul perfect pentru practicarea unui astfel de business si, cu siguranta solutiile elaborate de aceasta companie au reusit sa cucereasca intreg mediul antreprenorial. 

Portofoliul de clienti ai companiei include clienti din SUA, Israel si Europa. Echipa are capacitatea si know how-ul pentru a dezvolta la standarde internationale arhitectura pentru programe software complexe, dezvoltarea de aplicatii si programe la comanda, imbunatatirea calitatii si functionalitatii poroduselor software dezvoltate anterior dar si mentenanta pentru serviciile oferite. Compania este una dintre cele mai performante de la noi din tara iar antreprenorii au fost cuceriti de conceptul care s-a dezvoltat din ce in ce mai mult la noi in tara. 

Gemini Solutions – echipa de programatori romani, in proiecte IT internationale

Specialistii din domeniul IT au fost atrasi de noul mediu de lucru oferit de Gemini Solutions iar astfel au reusit sa lucreze chiar aici, la noi in tara, la standarde americane. Compania este in pas cu vremurile, oferind cele mai performante solutii si la cele mai inalte standarde care sa se plieze pe nevoile antreprenorilor si dezvoltatorilor internationali. Totodata, compania promoveaza un mediu de lucru flexibil, raspunzand la nevoile tinerilor pentru un job intr-o lume a tehnologiei. Mai concret, un job care nu impune limite si unde, satisfactia este proportionala cu munca depusa. 

Conceptul adus de peste ocean a prins radacini la noi in tara, astfel ca exista trei centre de business, mai exact in Bucuresti, Cluj si Iasi.  In plus, echipa s-a implicat in mod voluntar in proiectele care promoveaza identitatea culturala in context european ale Asociatiei Identitate Culturala Contemporana, asociatie al carei presedinte este Florin Pirlea, managing director Gemini Solutions.

Aosciatia Identitate Culturala Contemporana  (AICC) s-a infiintat in anul 2012 si are ca principal scop promovarea identitatii nationale in context european prin evenimente si aplicatii online. Proiectele AICC au fost realizate cu sustinerea CEO Gemini Solutions Theo Nassim si implicarea voluntara a echipei Gemini Solutions.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *