Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Uncategorized

Cum sa aleg blatul de mobila

Cand ne dorim sa avem parte de o bucatarie eleganta si moderna in care sa ne petrecem timp de calitate ridicata alaturi de cei dragi noua, este important sa avem in vedere ca trebuie sa avem o mobila eleganta si frumoasa care sa ofere un aer deosebit casei noastre.

Dar ce faci cand vrei sa iti protejezi cat mai bine mobila de bucatarie si sa eviti sa o zgarii si sa o deteriorezi cand pregatesti mancarea? Ei bine ai putea sa alegi cu incredere un blat de mobila elegant de la Protege Parol care este realizat din mai multe materiale si in culori diverse care sa iti protejeze cat mai bine mobila de bucatarie.

De aceea pe site-ul nostru vei avea la dispozitie o gama completa de blaturi de mobila moderne care sa aduca nu doar protectie pentru mobila ta dar si sa ii ofere un stil de nota 10 care sa atraga atentia celor care iti calca pragul casei tale.

Sunt mai multe materiale din care sunt realizate blaturile de mobila precum -> blatul din quartz – acesta este un material de calitate ridicata si rezistent la lovituri si zgarieturi. Quartz-ul va adauga un plus de durabilitate cand vine vorba de perioada de exploatare – iar acest lucru il face foarte ideal pentru bucataria ta. Avand o suprafata neporoasa, el nu se va pata si va respinge bacteriile – fiind si rezistent la zgarieturi si la chimicalele din produsele de curatare.

Mai gasim si blaturi de bucatarie din granit care sunt realizate din piatra naturala fiind alese de multe persoane care vor sa isi decoreze birourile, spatiul comercial. Granitul se foloseste in mare parte la trepte, pardoseli, placarea peretilor. Avand si o gama variata de culori si texturi care sa indeplineasca orice nevoie a utilizatorilor. Chiuvetele care sunt montate sub blat de granit vor avea durata de viata ridicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.