Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Argintul coloidal, beneficii


Desi cunoscut americanilor inca din anii ‘70, argintul coloidal a castigat popularitate in medicina abia in anii 2000 cand germanii i-au redescoperit puterile antimicrobiene superioare multor medicamente. Astfel, acesta are actiune bactericida, virucida, sporucida asupra unui numar foarte mare de germeni patogeni (aproximativ 650), inclusiv asupra tulpinilor rezistente de stafilococi, streptococi si bacil piocianic implicati in aparitia si raspandirea infectiilor intraspitalicesti.

            De ce este acest argint superior medicamentelor antimicrobiene? Datorita puritatii lui. Argintul coloidal se obtine din particule infime de argint dispersate in apa pura ionizata. Astfel, odata ajunsi in organism, fie prin consum intern, fie prin folosirea la toaletarea plagilor, ionii de argint reusesc sa formeze un scut intre celulele noastre si germenii care incearca sa le atace si sa se hraneasca cu proteinele lor pentru a se inmulti, a supravietui. Neavand cu ce sa se hraneasca, acestia mor.

            O alta calitate a argintului coloidal este aceea ca se elimina in totalitate din organism spre deosebire de alte metale, deci nu are efecte adverse.

            Observand efectele benefice ale folosirii argintului pe scara larga in practica medicala, cercetatorii  de la Universitatea din Texas au testat eficacitatea argintului coloidal asupra virusului HIV. Astfel, au reusit anihilarea acestuia in laborator in decurs de 3 ore. Desi rezultatele au fost mai mult decat imbucuratoare, acestea vor trebui probate de-a lungul timpului, inclusiv pe subiecti umani.

            Cu speranta ca rezultatele obtinute de cercetatorii americani vor deveni o certitudine in viitorul apropiat, astazi folosim cu succes argintul coloidal in tratarea bolilor aparatului respirator, a infectiilor oculare si din sfera ORL, a paradontozelor, micozelor, dermatitelor,  gastritelor, infectiilor urinare, bolilor cu transmitere sexuala etc,. dar si la dezinfectia apelor din fantani si a suprafetelor.

            Argint coloidal preturi si beneficii– in pofida numeroaselor beneficii, argintul coloidal este un produs accesibil tuturor dupa cum se poate observa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *