Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Sceptic cu privire la implantul dentar? Haide sa dezbatem impreuna avantajele


Esti in situatia in care ai nevoie de un implant dentar? Curaj! Nu e ceva de speriat, mai ales daca te gandesti la sumedenia de avantaje cu care intri in contact pe viitor. Inca nu le cunosti pe deplin? Ti le voi povesti in randurile ce urmeaza.

Totusi, la cine apelezi atunci cand vine vorba de implantul dentar? Ai nevoie de niste profesionisti. Recomandarea mea pentru tine este clinica stomatologica Dental Premier. Acestia folosesc implanturi dentare de calitate excelenta, 100% biocompatibile, ceea ce inseamna ca se integreaza perfect in organismul tau. Acceseaza dentalpremier.ro pentru a intra in contact cu informatiile de care ai nevoie cu privire la implantul dentar.

Care sunt principalele avantaje cu care implantul dentar vine la pachet?

Inainte de a-ti prezenta avantajele, vreau sa iti spun ca la Dental Premier, pe toata perioada tratamentului, beneficiezi de dinti ficsi. Da, ai auzit bine! Te poti bucura din nou de un zambet larg, de tot ce inseamna dantura perfecta.

Dupa ce trece perioada de tratament, aceasta poate dura de la 2 pana la 4 luni, te prezinti din nou la Dental Premier pentru lucrarile definitive. Atunci este momentul in care poti afirma ca ai o noua dantura durabila, 100% bicompatibila. Poti alege din ce material vrei sa fie confectionati dintii tai definitivi. Poate fi vorba de zirconiu, portelan, compozit, ceramica presata VIP si nu doar atat.

Revenind la alte noastre, avantajele cu care implantul dentar vine la pachet sunt numeroase. Vorbim, in primul rand, de ceea ce intereseaza in principiu pe oricine: aspectul estectic al fetei si al zambetului. Implantul dentar arata si se comporta exact ca un dinte normal, deci niciun motiv de ingrijorare in acest sens.

Pentru ca functia de masticatie are mult de suferit odata cu pierderea dintilor, implantul dentar te ajuta sa te bucuri de ea la capacitate maxima. In acest fel, toate problemele gastrice vor disparea. Sa nu mai vorbim ca defectele de fonatie dispar in totalitate.

Spre deosebire de restaurarile cu punti dentare traditionale, prin implant dentar este impiedicata slefuirea dintilor naturali, sanatosi. Totodata, implantul dentar te stimuleaza sa ai o stima de sine crescuta, o incredere imbatabila in tine, pentru simplul fapt ca poti zambi din nou.

Gasesti intreaga lista de avantaje implant dentar in cadrul site-ului oficial al clincii stomatologice Dental Premier. Totodata gasesti si un formular pentru informatii/oferte/consultatii pe care te invit sa il completezi. De asemenea, medicii de la Dental Premier pot fi contactati si prin apel telefonic la unul dintre numerele: +40742.288.440 / +40758.237.878.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *