Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Accesorii aparate auditive – elementele care iti vor face viata mai usoara


Cu timpul, problemele de sanatate ne pot pune in dificultate si ne pot da mari batai de cap. De cele mai multe ori, pierderea auzului se traduce prin momente de frustrare, intensitate a vocii mai ridicata si dificultatea de a-i intelege pe cei din jur. In acest fel, gratie avantului tehnologic, pe piata regasim o serie de dispozitive medicale si zeci de accesorii aparate auditive aferente acestora pentru o viata linistita si traita la intensitate maxima.

De asemenea, este deosebit de important ca inainte de toate sa cereti sfatul unui specialist. Acesta o sa va testeze auzul si, pe baza analizelor efectuate, o sa va indrume catre cele mai bune variante din toate punctele de vedere, sub forma unei scheme de tratament. Mai mult decat atat, aparatele auditive moderne se pot lauda cu o rata mare de succes, iar accesoriile croite pentru acestea va vor asigura o experienta de neuitat.

3 accesorii aparate auditive de care ai nevoie pentru sunete de calitate

Nu mai este un secret faptul ca tehnologia a patruns si in domeniul medical, iar acest lucru se reflecta in dispozitivele pentru sanatate moderne, cu succes garantat. Astfel, in momentul achizitiei unui dispozitiv medical destinat functiei auditive este important sa stiti ce accesorii aparate auditive va pot sari in ajutor. Gratie profesionalismului acestora, o sa puteti sa gustati din plin din bucuriile vietii fara sa mai aveti probleme cauzate de lipsa auzului.

  1. Smart Transmitter – legatura directa cu sunetul transmis de televizor

In cazul in care petreceti mult timp in fata televizorului, acest accesoriu ar putea sa fie aliatul dumneavoastra in cadrul emisiunilor preferate. Se conecteaza simplu, rapid si eficient la orice tip de televizor si va asigura o experienta calitativa, ba chiar relaxanta. Semnalul audio se va transmite direct la aparatele auditive prin functia MyCore. Aceasta asigura un sunet clar, lipsit de intreruperi si care va genera o atmosfera similara cu cea a unui sunet Dolby Digital.

  • Smart Key – telecomanda utila pentru dumeavoastra

O telecomanda este utila in orice situatie si se potriveste pentru orice tip de aparat auditiv. Acest accesoriu este mic, discret si are butoane care sunt usor de folosit, indiferent de varsta. Cu ajutorul acesteia puteti sa va reglati fara probleme intensitatea sonorului, iar comenzile vor fi preluate imediat de catre dispozitivul medical.

3. Smart Mic – microfon de calitate inalta care se impleteste cu telecomanda si functiile acesteia

Nu in ultimul rand, un microfon va poate fi extrem de util atunci cand utilizati un aparat auditiv. Fiind wireless nu veti avea problema cablurilor, iar semnalul se va transmite instant la dispozitiv. Totodata, aceasta inglobeaza si functia de telecomanda, transformand acest accesoriu intr-unul complet, util in cazul problemelor cauzate de pierderea auzului. De asemenea, microfonul se poate folosi pentru a transmite toate conversatiile direct la aparat.

 Wesound.ro, expertii care iti vor repune auzul pe picioare

Timpul care trece isi pune amprenta asupra sanatatii noastre. In cele mai multe cazuri, problemele de la nivelul urechii pot produce mari batai de cap. In ajutorul nostru vin specialistii de la wesound.ro care ne pun fata in fata cu o serie de dispozitive special concepute pentru toate nevoile. De la un aparat auditiv profesional pret avantajos la dispozitive clasice, calitatea este garantata in orice situatie.

Astfel, comandati acum un aparat auditiv in functie de nevoile dumneavoastra, la preturi accesibil pentru toate buzunarele si cu garantia calitatii inca de la prima secunda de utilizare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *