Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Avantajele folosirii serviciilor de amanet


Casele de amanet sunt cunoscute ca fiind solutii care ofera o suma de bani pe o perioada determinata de timp in schimbul unui bun personal. Usor acceptabile de orice casa de amanet Cashbook sunt electronicele.

Primul avantaj clar este ca o casa de amanet nu va efectua verificari de credit. Acest lucru se intampla din simplu motiv ca garantia pentru suma imprumutata se afla in bunul propriu zis.

In al doilea rand, banii imprumutati ii primesti aproape instantaneu – mai precis chiar in ziua in care semnezi contractul cu agentia de amanet. Deci, este una dintre cele mai rapide metode prin care poti obtine bani fara niciun fel de efort.

In al treilea rand, de indata ce iti doresti sa-ti recuperezi bunului personal, il poti primi de la agentia de amanet electronice restituind suma imprumutata, plus comisionul calculat de ei.

Interesant este faptul ca agentia de amanet va percepe doar comisionul pentru perioada in care ai imprumutat banii – deci nu trebuie sa platesti niciun comison sau alte taxe ascunse.

Acestea sunt cateva dintre numeroasele beneficii ale unui imprumut prin metoda amanetarii.

Daca apelezi la o agentie de acest gen fii sigur ca:

  • Nu vei fi judecat
  • Nu ti se vor pune mai multe intrebari decat e nevoie
  • Vei primi banii discret si cu toate actele in regula
  • Poti face mai multe imprumuturi simultan, etc.

Informatii importante

Odata cu rambursarea banilor, iti vei primi garantat bunul inapoi. Dar in cazul in care nu reusesti sa intorci banii imprumutati, compania de amanet isi rezerva dreptul sa vanda acel bun pentru a-si acoperi costurile.

Casa de amanet ofera servicii de inalta calitate, rapide si profesionale atat pentru evaluarea bunului cat si pentru pastrarea in siguranta a lui.

Orice aparat electronic in stare functionala poate fi amanetat. Sa nu uitam: daca am amanetat ceva, aceasta nu inseamna ca am pierdut acel obiect. Il putem recupera foarte usor prin restituirea sumei datorate plus comisionul calculat de agentia de amanet.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *