Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Financiar

Pe site-ul Kruk Romania este prezentata metoda pasilor marunti pentru a economisi bani

Pe site-ul Kruk Romania sunt oferite mai multe informatii care ajuta persoanele interesate sa obtina banii necesari pentru plata datoriilor. Metoda pasilor marunti este una dintre aceste variante, care va ajuta in final la obtinerea unor economii considerabile.

Site-ul Kruk Romania ca sursa de informare

Primul pas pentru a face economii este chiar acela de a vizita site-ul Kruk Romania unde pot fi gasite numeroase sugestii si sfaturi care sa ajute la economisirea banilor. Specialistii de la Kruk au studiat atent persoanele cu care s-au intalnit in decursul activitatii lor si au gasit cele mai bune solutii care sa vina in ajutorul tututor persoanelor chiar, si in cazul celor care nu au datorii.

Internetul ofera beneficii considerabile

Inainte de a face cumparaturi, fiecare persoana ar trebui sa verifice internetul. Pentru piesele vestimentare de exemplu, mai multe site-uri pot afisa preturi diferite. Anumite piese pot fi cumparate la un pret mai mic decat altele ceea ce este extrem de important pentru a economisi bani. Uneori aceeasi piesa vestimentara poate fi cumparata chiar la jumatate de pret pe alt site.

Verificarea bonurilor dupa cumparaturi

Atunci cand exista neconcordante intre pretul de la raft si pretul de pe bon, persoana in cauza ar trebui sa solicite restituiri. Se intampla de foarte multe ori mai ales in magazinele mari, ca preturile la raft sa nu fie actualizate, caz in care persoana care cumpara va descoperi uneori diferente mari.

Utilizarea unei pusculite

Atunci cand sunt stabilite obiective pentru care trebuie sa fie stransi bani se pot folosi pusculite facute din borcane sau alte recipiente. Persoana care strange bani poate lipi pe pusculita o eticheta pe care sa scrie obiectivele pe care le are si pentru care strange bani. Ar trebui ca in pusculita sa fie pusi bani zilnic timp de 21 de zile pentru ca gestul sa devina un obicei. Daca zi de zi sunt pusi in pusculita 2 lei, intr-un an se vor strange 730 de lei.

Reorganizarea garderobei

Pe site-urile de licitatie pot fi vandute hainele valoroase dar care nu mai sunt purtate. Cu acesti bani pot fi obtinute haine si echipamente noi, fara sa fie necesar sa se aloce un buget special pentru ele.

Utilizarea masinii doar cand este necesar

Pentru drumurile scurte nu este necesara masina. Pot fi folosite mijloacele de transport in comun, acestea ajutand si la economia de timp, nu doar de bani. In marile orase, mersul cu tramvaiul sa cu autobuzul poate fi mai eficient decat mersul cu masina personala prin ambuteiaje. 

Tinand cont de aceste sfaturi de la specialistii Kruk, fiecare persoana poate economisi sumele de bani de care are nevoie intr-un timp scurt. 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *