Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Financiar

Amanet telefoane: solutia rapida daca ai nevoie de bani

Casa de amanet este o casa de imprumut care ofera o suma de bani in schimbul unui obiect lasat in schimb ca garanție, iar aici se pot inscrie amanet de bijuterii, amanet telefoane sau amanet auto. Amanet telefoane Bucuresti este o solutie pentru tine atunci cand ai nevoie urgenta de bani si esti in zona. Dizpozitivele electronice si gadgeturile sunt destul de valoroase, mai ales daca sunt vandute la momentul oportun. Ele se devalorizeaza destul de repede pentru ca pe piata apar noi modele, ceea ce inseamna ca oamenii sunt doritori de nou si de mai bun .

                De ce sa-ti duci telefonul la amanet ?

                Daca spre exemplu de curand ti-ai cumparat un telefon nou iar cu cel vechi nu ai ce face, du-l la amanet. Nu mai scoti banii pe care i-ai dat pe el, insa tot primesti ceva.  Sau ai un telefon vechi prin casa, nu mai ai incarcator  la el si nu prea poti sa il mai folosesti.  il tii acolo intr-un sertar si nu ai ce face cu el. La fel poti sa il duci la amanet.

                De ce sa cumperi un telefon de la amanet ?

Daca vrei un telefon nou si nu iti permiti sa iei unul din magazin, atunci un astfel de amanet poate fi o solutie salvatoare pentru tine. Preturile sunt mai mici decat in magazine, iar calitatea este buna.

Casele de amanet ofera banii pe loc ?

Da, nici nu se sta pe ganduri. Practic, orice aparat electronic functional, cu o anumita valoare de piata, poate fi amanetat pentru a obtine un imprumut. Si nu uita: daca amanetezi ceva, nu inseamna ca ai pierdut acel obiect. Il poti recupera in scurt timp, dupa ce restitui suma datorata prin contractul incheiat cu casa de amanet.

Fiecare persoana ajunge la un anumit moment in situatia in care niste bani in plus ar fi foarte buni dar acestia nu vin de nicaieri. Acesti bani sunt de foarte multe ori de utilitate maxima. Fie ca este vorba despre inceperea sau extinederea unei afaceri sau despre cumpararea unei noi masini sau unor piese de mobilier in casa, dar si pentru a plati facturile si ratele, banii in plus sunt o mare nevoie de multe ori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *