Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce sa apelezi la un amanet online cand ai nevoie de bani


Multa vreme casele de amanet au fost privite cu scepticism crezandu-se ca singurul lor rol este acela de a profita de oamenii nevoiasi. Insa, acest scepticism a inceput sa piara usor odata cu criza economica. Astfel, amanetul a devenit o solutie chiar si pentru persoanele cu venituri foarte mari, care nu au nevoie de bani, ci doar de obiecte de valoare pe care doresc sa le cumpere. In ziua de astazi, la amanet se pot cumpara si vinde telefoane mobile, electrocasnice, masini, laptopuri si asa mai departe. Mai mult decat atat, pentru a creste confortul clientilor a fost conceput amanetul online, unde poti intra cu usurinta pe amanet cashbook si amaneta si solicita un imprumut direct de acasa.

            In cele mai neprevazute situatii tendinta este aceea de a apela la o cunostinta sau la familie pentru a imprumuta bani. Altii prefera sa apeleze la banci sau institutii financiare nebancare pentru a rezolva situatia. Insa, nici una dintre variantele expuse nu reprezinta o solutie foarte buna intrucat in cazul unui imprumut de la familie, nu vei putea sa iesi cu fata curata daca nu vei reusi sa dai banii imprumutati inapoi si nici in cazul bancii, nu va fi situatia prea buna daca nu achiti ratele. Amanet online vine in ajutoul tau fara prea multe batai de cap, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular pe site si poti beneficia de serviciile amanetului la domiciliu.

            Sunt multe avantaje pentru care merita sa apelezi la un amanet online:

  • Un prim avantaj este confortul, de care poti beneficia intrucat soliciti imprumutul la domiciliu;
  • Perioada de garantie, care este de maxim 30 de zile;
  • Totul se face pe baza unui contract de amanet, simplu si sigur;
  • Primesti banii la usa ta si nu trebuie sa te deplasezi cu obiectul tau de valoare la amanet pentru ca un reprezentant al amanetului va veni la usa ta cu contractul si toate detaliile.

Un contract de amanet poate avea ca si durata minim 5 zile, si maxim 30 de zile, insa perioada de valabilitate a contractului de amanet poate sa fie extinsa la cererea clientului. In situatia in care acesta isi permite sa achite mult mai repede datoria, atunci acest lucru este posibil, iar bunurile amanetate vor fi recuperate pe loc.

Inca din antichitate oamenii foloseau obiecte valoroase pentru a face rost rapid de bani pentru perioade scurte de timp. Tu de ce sa nu o faci, mai ales cand ai nevoie rapid de bani?

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *