Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Avantajele inchirierii unui photo booth


Avantajele inchirierii unui photo booth

Un eveniment de exceptie trebuie sa aiba loc intr-o locatie de vis, unde mancarea sa aiba un gust desavarsit. Invitatii au nevoie sa se simta bine si sa se distreze de minune fapt pentru care si formatia ocupa un loc aparte. Este nevoie de o trupa care sa imbine cat mai multe stiluri muzicale – de la latino si pana la muzica populara sau muzica usoara. In general, la orice fel de eveniment sunt prezenti oameni de toate varstele si este nevoie sa le fie satisfacute toate gusturile muzicale. In general, muzica este cea care intretine atmosfera, asa ca protagonistii trebuie sa fie foarte atenti in momentul in care incheie un contract.

Dincolo de toate aceste aspecte, in mare voga mai este si inchirierea unei cabine foto. Desi acest trend a intrat in cultura poporului roman de putin timp, sunt tot mai rare evenimentele in care mirii/parintii decid sa nu apeleze la un astfel de serviciu.

Dincolo de aspectul interesant si de nota plina de veselie pe care o ofera intregului eveniment, prezenta unui photo booth are o multime de avantaje, printre care se numara:

  • Raportul calitate-pret extrem de avantajos;
  • Un numar nelimitat de poze, indiferent de perioada inchirierii;
  • O serie de accesorii ce pot fi folosite drept recuzita in timpul fotografiilor;
  • Printarea pe loc a fotografiilor sau trimiterea acestora prin e-mail;
  • Postarea pe grupurile de socializare se poate face in cel mai scurt timp;
  • Distractia este garantata;
  • Invitatii vor pleca de la eveniment cu o amintire de neuitat

O echipa formata din oameni profesionisti si punctuali, se va deplasa la eveniment pentru montarea si amplasarea cabinei foto, astfel incat totul sa fie pregatit inainte de sosirea invitatilor. Mai mult decat atat, acestia vor putea oferi suport in timpul imortalizarii fotografiilor si vor putea sa raspunda tuturor intrebarilor venite din partea celor prezenti.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *