Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cum sa alegi o pila de unghii


In ziua de azi pe piata din Romania sunt zeci de tipuri de pile de unghii din care poti alege si uneori alegerea celui mai potrivit produs pentru pilirea unghiilor ne poate pune in dificultate.

Trebuie sa stim ca sunt cateva criterii importante dupa care sa alegem pila de unghii si aceste criterii trebuie luate in considerare pentru a nu distruge unghia.

In mare parte, alegerea pilelor de unghii se face dupa grosime, abrazivitate, forma si marime.

Haide sa vedem mai jos caracteristicile fiecarui criteriu:

1. Abarazivitatea pilei – acesta este un numar de porneste de la 60 fiind cea mai dura si ajunge pana la 600 care resprezinta pilele mai fine pentru un plus de luciu – daca vrei sa iti scurtezi unghiile naturale iti recomandam pile cu abrazivitate de 100-240.

2. Forma pilelor de unghii este si ea de luat in seama pentru ca poti sa gasesti pile drepte, banana, semiluna – acest criteriu este unul personal in functie de dorinta.
3. Marimea – pilele sunt de mai multe dimensiuni precum cele mici numite si minipile, pile medii, dar si pile foarte mari.
4. Grosime pilei conteaza si ea si se alege dupa preferintele fiecarei persoane in parte. Poti gasi pile subtiri sau pile foarte groase.

Pentru unghii naturale putem utiliza pile buffer.

Astfel pentru ca tu sa poti avea parte de mai multa eleganta si sa te bucuri de manichiura si pedichiura de nota 10 iti recomandam sa ne vizitezi site-ul Janet Nails si sa vezi intreaga gama de pile de unghii profesionale dar si alte produse potrivite pentru unghiile tale.

Pe site-ul nostru poti gasi lampi cu ultraviolete profesionale, geluri uv in diverse nuante si lacuri de unghii colorate pentru orice tip de manichiura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *