Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

Comunicate de Presa

Avantajele și dezavantajele bijuteriilor supradimensionate

Îți plac bijuteriile supradimensionate? Ori poate nu te atrag deloc, însă ai vrea totuși să le încerci, chiar și doar de curiozitate? Perfect! Îți spunem în acest articol care sunt avantajele și dezavantajele bijuteriilor supradimensionate! 

  1. Bijuteriile supradimensionate

Bijuteriile sunt ca un topor cu două tăișuri, menit să taie răsuflarea: un tăiș este reprezentat de arta celui care le confecționează. Al doilea tăiș este reprezentat de arta celei ce le poartă. 

Spunem ”artă” pentru că doar un artist poate lua un bloc de metal și o piatră și să le transforme într-o bijuterie frumoasă. Din nou, spunem ”artă” pentru că este nevoie de un simț artistic deosebit pentru a reuși să îmbini și să asortezi obiectele de vestimentație între ele, apoi să îmbini ținuta cu accesoriile tip geantă, încălțări, bijuterii, ochelari de soare și poșete. Arta artistului ce creează bijuteriile și arta divei care le poartă. Aceasta este adevărata artă a bijuteriilor supradimensionate!

Din acest motiv, astăzi dorim să discutăm despre arta bijuteriilor supradimensionate, axându-ne pe avantajele și dezavantajele acestora. Nu ești sigură dacă ți se potrivesc bijuteriile de acest fel? Citește în continuare! 

  1. Avantajele și dezavantajele bijuteriilor supradimensionate

Cel mai mare avantaj al bijuteriilor supradimensionate este acela că au capacitatea de a lua o ținută simplă și a o transforma într-una spectaculoasă. Dacă sunteți genul de persoană care se îmbracă într-o singură culoare sau în culori închise, aceste bijuterii sunt exact ceea ce căutați pentru a aduce un plus de strălucire, culoare și feminitate ținutei voastre. Spre exemplu, să luăm clasica ținută de pantaloni maro și cămașă albă. O broșă mai mare, folosită în loc de papion va da acel ceva special ținutei. În locul broșei, ați putea purta un lanț cu un medalion de dimensiuni mai mari, iar efectul va fi același. 

Dezavantajul acestor bijuterii este că merg mai bine singure decât în set. Deși se comercializează și în seturi complete, cu medalion, cercei, brățară și inel supradimensionat, folosirea tuturor elementelor setului în același timp s-ar putea să aibă efectul opus celui dorit. Dacă vă încărcați ținuta cu prea multe elemente supradimensionate, veți atrage atenția într-un sens nedorit. Din acest motiv, chiar dacă optați pentru o ținută sobră și basic, ideal este să utilizați maxim două bijuterii supradimensionate, poziționate cât mai departe una de cealaltă, cum ar fi un medalion de dimensiuni mari și un inel din același set.

Un alt avantaj al acestor bijuterii de dimensiuni mari este acela că sunt produse atât în varietăți de culori și modele, cât și în tonuri sobre, ceea ce face ca cea care le poartă să poată opta pentru un stil clasic, ba chiar office, sau pentru un stil lejer de vară, colorat, exuberant. Cu alte cuvinte, acest tip de bijuterii vă permite să vă exprimați personalitatea în diferite contexte, fără a atrage atenție negativă, dar cu siguranță atrăgând priviri admirative.

Un mare dezavantaj al acestor bijuterii supradimensionate apare în special la inele. Inelele de dimensiuni mari nu sunt pentru oricine. Pe când noi susținem alegerile făcute cu inima, în defavoarea alegerilor făcute în funcție de trend, trebuie să menționăm că inelele supradimensionate pur și simplu nu arată bine decât pe degete lungi și subțiri. În cazul în care nu aveți degete lungi și subțiri, dar vă plac bijuteriile mari, vă recomandăm să vă reorientați spre brățări, cercei, broșe sau coliere și vă garantăm că vă veți face vouă înșivă o mare favoare.

Acestea sunt avantajele și dezavantajele bijuteriilor supradimensionate. Iar acum că aveți aceste informații, vă invităm să le încercați de pe site-ul SaraTremo.ro!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.