Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Beneficiile oferite de Dieta Daneza


Dieta daneza este un regim alimentar care se bazeaza pe niste reguli stricte. Dieta va ofera astfel posibilitatea de a pierde kilogramele nedorite, dar si de a imbunatati metabolismul si estompa celulita. Greutatea scade astfel agresiv, dar va trebui sa urmati un regim alimentar destul de strict pentru a face acest lucru. Doar asa veti ajunge sa scadeti chiar si cu 20 kg in doar 13 zile.

Dietele sarace in calorii au si unele dezavantaje. Principalul inconvenient al acestei diete este ca organismul nu primeste substantele nutritive de care are nevoie. Acest lucru va duce la niste dificultati in concentrare, dar si la starea de somnollenta, slabiciune si iritabilitate.

Dieta aceasta nu este recomandata persoanelor care desfasoara munca fizica sau celor bolnavi sau care s-au tratat recent de vreo afectiune. Acest regim alimentar slabester sistemul imunitar si creste riscul de imbolnavire, de aceea va trebui sa aveti grija cu el.

Cu toate ca aceste dezavantaje nu sunt de ignorat, cei care au trinut aceasta dieta au spus ca rezultatele sunt vizibile, multi slabind cu aceasta dieta, regimul fiind eficient. Dieta daneza mai are si avantajul ca imbunatateste metabolismul, iar grasimile pierdute nu se depun la loc vreme de cativa ani.

Reguli de urmat

  • Dieta daneza tine doar 13 zile.
  • Va trebui sa mancati doar de 3 ori pe zi si intotdeauna la aceeasi ora si anume micul dejun trebuie luat inainte de ora 9.00 dimineata, pranzul pana la ora 14:00, iar cina trebuie luata intre orele 17.00 si 18.00.
  • Mancati doar produsele carre sunt listate in meniu si nu le inlocuiti cu altceva
  • Beti cel putin 2 litri de apa
  • Nu folositi condimente sau sare
  • Nu mancati dulciuri, snacksuri si nu beti alcool
  • Nu consumati alimente prajite
  • Daca ai facut o greseala dupa 6 zile de dieta, este necesat sa intrrerupi acest regim si sa-l reincepi, dar nu mai devreme de trei luni
  • Este recomandat sa luati vitamine si minerale, astfel incat sa nu aveti de-a face cu deficienta de nutrienti
  • Imediat ce ati terminat aceasta dieta, o puteti repeta dupa 2 ani

Dieta Daneza va va ajuta sa slabiti rapid, iar efectele se vor vedea. Este important ca dupa ce tineti dieta, aportul de calorii sa fie crescut treptat. Se va evita astfel socul calooric, dar si cresterea in greutate si veti putea sa va bucurati de toate beneficiile pe care dieta le ofera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *