Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Bio Sculpture – sistemul de ingrijire al unghiilor sanatoase


Bio Sculpture este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de produse de manichiura datorita faptului ca acesta reprezinta un sistem complex de ingrijire al unghiilor care pune sanatatea clientelor si manichiuristelor pe primul loc.

Inca de la infiintare, acum mai bine de 30 de ani, BioSculpture a avut ca obiectiv crearea unui gel unghii care sa se intareasca la UV pentru a rezista un timp indelungat, dar care in acelasi timp sa se indeparteze prin inmuiere pentru ca patul unghial sa nu fie afectat de interventia mecanica a pilei sau buffer-ului. Astfel, a aparut Bio Sculpture Gel, care este disponibil astazi in peste 170 de culori, fiind recunoscut la nivel international pentru faptul ca mentine unghia naturala sanatoasa si intacta.

Pentru ca toate produsele Bio Sculpture au scopul de pastrare a sanatatii unghiei, formula acestora este una non-toxica in comparatie cu alte produse disponibile pe piata. Acestea nu contin substante nocive precum acrilici, formaldehida, acetona sau toluene si nici ingrediente de origine animala. De asemenea, Sistemul Bio Sculpture tine cont de mediul inconjurator, de aceea produsele nu sunt testate pe animale, iar ambalajele acestora sunt reciclabile.

Pentru toate aceste beneficii, Bio Sculpture a primit de-a lungul anilor numeroase premii. Bio Sculpture Gel a primit un certificat de 5 stele de siguranta, tolerabilitate si eficacitate din partea Institutului de Cercetare Clinica FARMOVS PAREXEL. Pe langa acesta, Bio Sculpture Gel continua sa castige numeroase premii nationale si internationale, printre care enumeram “Business-ul anului”, “Cel mai bun produs pentru profesionisti”, dar si “Premiul din partea Cititorilor” pentru diferite produse din gama.

Pe langa gelurile colorate, Bio Sculpture pune la dispozitia tehnicienilor geluri tratament, solventi, buffere si pile, lampi si accesorii, dar si produse SPA. De asemenea, pe site-ul www.bio-sculpture.ro, poate fi descoperita si gama EVO de oje semipermanente cu infuzie de vitamina A si E ce ajuta la mentinerea sanatoasa a unghiilor.

Fie ca iti doresti sa ai unghii sanatoase sau cliente mereu multumite, Bio Sculpture este cea mai buna alegere in materie de produse de manichiura.

Tags: , ,

2 Responses “Bio Sculpture – sistemul de ingrijire al unghiilor sanatoase”

  1. Amalia Radut
    iulie 24, 2019 at 10:16 am

    Manichiurista mea imi povesteste de gelul bio sculpture de parca e leac pentru cancer :)))) a facut ea ceva curs si foarte incantata, m-a facut curioasa acum caut pe net nu-mi vine sa cred

  2. Rebeca Mihaila
    iulie 29, 2019 at 9:12 am

    Toate brandurile spun ca produsele lor nu sunt toxice, ca sanatatea unghiilor si asa mai departe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *