Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cabinet Lichidator te ajuta cu tot ce tine de lichidarea voluntara a unei firme


Ideea de a fi propriul tau angajat sau de a avea acest statut de lider sau sef a unei afaceri poate a trecut prin mintea oricui, la un moment dat. Poate pare simplu sa detii o firma si sa iti faci propriul program. Situatia nu este chiar atat de simpla, totusi  deseori ceea ce pare nu este chiar ceea ce este in realitate.

Acest statut vine la pachet cu o serie de probleme si reguli de urmat, astfel incat fiecare proces, vanzare sau serviciu sa respecte tainele legii. Adevarul este ca nu oricine are posibilitatea de a deschide o firma. Totusi, dintre cei care o fac, nu toti raman in picioare pana la final si deseori apare neputinta, iar realitatea bate la usa.

Cum se poate inchide o firma

Nu oricine este nascut pentru a fi conducator sau sef. Uneori actele in volum mult prea mare si grijile care nu inceteaza niciodata, determina persoana in cauza sa inceteze orice proiect si sa inchida orice firma pe care o are. In acest sens, cei de la Cabinet Lichidator pun la dispozitie diferite servicii care vin in ajutor, precum cel de lichidare firma.

Acest proces de lichidare este unul foarte complex si are mai multe variante prin care poate fi adoptat. Totusi, in cazul in care este vorba despre inchiderea din propria initiativa, din varii motive a firmei pe care o detii, este vorba despre lichidare voluntara. Chiar si in acest caz ai nevoie de o echipa de specialisti, iar Cabinet Lichidator te poate ajuta cu privire la acest aspect.

Oricare ar fi motivul pentru care inchizi o firma, sunt etape si procese care trebuie respectate cu strictete. Toate anchetele si verificarile care sunt realizate au ca scop solutionarea tuturor problemelor si verificarea oricarei nereguli, in cazul in care aceasta se vrea a fi inchisa din alte motive ascunse.

Etapele lichidarii voluntare

Acest cabinet, prin reprezentant practician in insolventa Mihaela Monea, are experienta vasta in domeniu, cunoaste fiecare aspect si cauta sa valorifice fiecare activa. Aceasta procedura de lichidare voluntara apare in cazul in care asociatii isi doresc acest lucru si fiecare etapa se realizeaza sub controlul lor.

Prima data trebuie depuse la Registrul Comertului doua dosare. De aici incepe tot procesul. Un dosar este pentru dizolvare si al doilea este cel pentru radiere. Cea de a doua varianta apare dupa 30 de zile, timp in care sunt verificate toate documentele.

Pentru aceste dosare este nevoie de mai multe acte conform carora se pot lua decizii. Acestea constau in acte de identitate, act constitutiv la zi, bilant de lichidare, certificat de atestare fiscala, certificat de inregistrare, iar pentru fiecare dintre acestea sunt si diverse cerinte care trebuie indeplinite. Cu toate informatiile si procedurile necesare va pot ajuta cei de la Cabinet Lichidator.

Contact:

+4 0770 417 373

office@cabinetlichidator.ro.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *