Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cadoul de casa noua – inspira-te de la 3gifts


Atunci cand esti invitat/a la o petrecere de casa noua desigur ca trebuie sa mergi cu un cadou. Este sa spunem o regula nescrisa. Cat despre ce este potrivit sa oferi aici ai de cautat ceva potrivit. Cand esti in pana de idei magazinul online 3gifts.ro poate fi sursa ta ideala.

Cadouri traditionale

Se spune ca ce este clasic nu va fi vreodata demotat. Asadar, cadourile clasice pot fi o alegere cu care nu prea ai cum sa dai gres. Vorbim despre icoane, seturi de textile pentru casa, elemente de decor de asemenea, insotite sau nu de flori – pentru proprietara casei – si de o sticla de vin – pentru proprietar, dupa caz.

La fel de bine poti alege ustensile sau decoratiuni practice pentru bucatarie.

Cadouri moderne

Pentru cei care au si simtul umorului, pentru cei care doresc sa iasa din tipare si nu doar contextul, ci si destinatarul gusta mai degraba din stilul modern, cadourile de casa noua pot fi ceva mai diferite decat mentiunile de mai sus.

Vei regasi la 3gifts o categorie special dedicata cadourilor pentru casa. Mare parte din sugestiile regasite aici se refera la produse cu un design atipic si chiar surprinzator. De la suport pentru masa in forma de viniluri si pana la lampi diverse, suport de chei in forme interesante sau ceasuri cu labirint, orice vei gasi aici are sanse sa fie un cadou inedit.

Desigur, tipul de cadou va fi adaptat si la personalitatea destinatarului. Considera si de aceasta data ca sunt asa zise reguli nescrise: daca casa noua a prietenului la care esti invitat este o locuinta mica, o garsoniera spre exemplu, evita cadourile voluminoase. Daca este vorba de o persoana conservatoare prefera un cadou practic.  Pentru un cheltuitor o pusculita in forma de lingou de aur este un alt mod de a spune spor la castiguri, iar pentru cel care intarzie mereu un ceas – poate chiar cu o forma amuzanta, ceasul care se scurge – va fi o idee sugestiva si draguta. La https://www.3gifts.ro/ ai o varietate de cadouri dintre care sa alegi. Partea si mai buna este ca poti comanda online simplu si rapid, iar varietatea de preturi te ajuta sa gasesti si ceva potrivit in functie de bugetul de care dispui. Urmareste ofertele si comanda cadoul care crezi ca se va potrivi mai bine situatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *