Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Câteva greșeli de evitat atunci când vine vorba despre alegerea unui hosting potrivit


Există câteva greșeli de evitat atunci când vine vorba despre alegerea unui hosting potrivit. De obicei alegerea unui astfel de hosting este foarte ușor de făcut și tot ce va trebui să faceți va fi să alegeți cel mai potrivit pachet pentru voi, să semnați un contract și astfel veți avea parte de un serviciu de hosting pe baza unui abonament de găzduire web. Acest abonament este lunar, semestrial sau anual.
Apar însă câțiva factori de care ar trebui să țineți cont în alegerea unui astfel de serviciu și anume, multe persoane se orientează către un „free web hosting” atunci când pornesc un proiect. Trebuie să știți totuși că nimic nu este gratuit în lumea asta și deși ar părea că așa stau lucrurile, e posibil să aveți o mulțime de surprize. E posibil că unele companii de hosting să își asigure că obțin venituri din reclamele care apar pe site-urile găzduite. Mai mult decât atât, un serviciu de hosting gratuit ar putea ascunde și posibilitatea unui downtime major. În cazul supra-solicitării serverelor, e posibil să va treziți așadar că nu va funcționează site-ul.
Este important să evitați astfel pe cât posibil ofertele de „free web-hosting” pentru că aceste oferte ascund uneori lucruri pe care nu le veți aprecia. Un alt lucru de avut în vedere este și opțiunile la care veți avea acces. Trebuie să alegeți un pachet de web hosting care să va ofere exact ceea ce aveți nevoie. Acordați mereu atenție bazei de date care va fi pusă la dispoziția voastră, de asemenea, uitați-va și dacă aveți acces la conturile ftp, adrese de email sau chiar add-onuri suplimentare. Traficul lunar și spațiul disponibil sunt alte lucruri de care trebuie să țineți cont. Nu uitați și de elementele mai complexe, precum și activarea funcției send-mail. Toate aceste lucruri sunt extrem de importante, de aceea este important să le aveți în vedere, potrivit thc.ro
Este mai bine și să va feriți de webhosting-urile foarte ieftine. Acestea nu au o calitate foarte bună, iar pe termen lung, randamentul site-ului va fi unul nesatisfăcător. Gândiți-va mereu la faptul că la un preț așa de mic, cel care va va oferi acest serviciu de hosting, nu va reuși să se bucure de un profit din asta, de aceea va există ceva la mijloc și anume un lucru care v-ar putea crea probleme în activitatea pe care o veți face. E posibil că profitul să vină din alte zone precum din clauzele contractuale ascunse sau chiar mai rău, e posibil că firma să se folosească de datele voastre de pe card. Este important așadar să va luați toate măsurile de siguranță atunci când va veți folosi de ceea ce oferă companiile de servicii de hosting.
După cum puteți vedea, serviciile de web hosting gratuite sau chiar cele mai ieftine, nu sunt o soluție foarte bună pentru voi. Este recomandat așadar să alegeți mereu o firma de web hosting cât mai profesionistă, această punându-va la dispoziție în orice situație niște servicii de o calitate bună de care veți fi mulțumiți.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *