Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce analize sunt necesare înainte de sarcină sau după ce ați aflat că sunteți însărcinată?


Atunci când rămâneți însărcinată, pot exista două posibilități – încercați să rămâneți însărcinată, caz în care probabil sunteți la curent cu toate analizele, suplimentele necesare și parametrii ovulației sau nu vă plănuiați să rămâneți însărcinată, caz în care cel mai probabil nu aveți analizele făcute la zi și nici nu ați acordat o grijă deosabită stilului de viață.

Cele mai comune analize pe care o femeie ar trebui să le facă atunci când vrea să rămână însărcinată sau imediat după ce a aflat acest lucru, sunt analizele de sânge, analizele de urină, analizele genetice, analizele secrețiilor vaginale, iar după confirmarea sarcinii, clasicele ecografii.

În funcție de stilul de viață al mamei pe care l-a avut între momentul concepției și momentul aflării de existența sarcinii, doctorul s-ar putea să mai solicite analize suplimentare pentru a se asigura că totul este în regulă. De asemenea, se mai poate efectua și un dublu test, pentru a se preconiza riscurile genetice posibile.

Analizele sunt extrem de importante pentru o viitoare mămică, ele fiind efectuate înainte de sarcină, în timpul acesteia, dar și după. Pentru a afla mai multe informații despre ce analize sunt de făcut și ce presupun acestea, accesați cu încredere analizesarcina.ro , unde veți găsi toate datele de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *