Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce este procesul de SEO si cum ajuta afacerea ta


Sa incepem cu raspunsul la intrebarea – Ce este SEO? Procesul prin care optimizezi elementele de pe site si din afara site-ului pentru ca acesta sa se claseze cat mai bine in motoarele de cautare si sa ruleze cat mai bine pentru a oferii userilor finali o experienta de utilizare cat mai buna.

SEO in cea mai pura forma este format din mai multe procese si tehnici pe care le implementezi pe site-ul tau cu scopul final ca acesta sa fie cat mai bine clasat in motoarele de cautare.

Daca respecti cerintele de clasare oferite de Google atunci ai sanse mai mari sa iti clasezi site-ul mai bine in rezultatele de cautare.

Acesti factori sunt cruciali de a fi respectati, daca nu respecti acesti factori si incerci sa pacalesti Google sau alte motoare de cautare atunci vei fi penalizat.

Nu cred ca mai trebuie sa zic ca prin SEO poti atrage constant oameni pe site-ul afacerii tale pentru ca acesta sa va clasa mult mai bine cand cineva cauta produsele/serviciile tale.

Acest proces de SEO s-a dovedit a livra rezultate masurabile de fiecare data pentru ca:

Oamenii care efectueaza o cautare sunt curiosi de produsele/serviciile tale si daca site-ul tau se claseaza bine in motoarele de cautare va atrage noi clienti.

Motoarele de cautare sunt primele utilizate cand cineva cauta informatii online. Defapt un studiu efectuat de Fleishman-Hillard a dovedit ca 89% din procesul de achizitie incepe cu o cautare online.

Alege sa ai si tu un site web bine clasat in motoarele de cautare Google pentru a atrage noi clienti apeland la servicii profesionale de SEO de la Star-Marketing Timisoara.

Cu ajutorul nostru vei avea un site mobile ready, usor de gasit in motoarele de cautare de catre clientii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *