Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce fel de flori de vară să alegi pentru buchetul de mireasă?


Celor mai multe cupluri care au planificat nunta pe timp de vară le poate veni greu să aleagă cele mai potrivite flori pentru buchetul miresei și pentru toate celelalte aranjamente florale. Și nu pentru că nu ar avea de unde alege ci, dimpotrivă, pentru că bogăția florilor este uluitoare. Florile de vară reușesc să îndeplinească dorințele tuturor viitoarelor mirese, venind în ajutorul lor în ceea ce privește tematica nunții. Puteți opta pentru o florărie online, care vă oferă zeci de idei de buchete de mireasă, împreună cu serviciul de livrare flori la domiciliu sau oriunde doriți.

Dar oare ce flori sunt cele care rezistă cel mai mult sau care vor reuși să creeze cel mai frumos buchet de mireasă? Pentru a face cele mai inspirate alegeri, este bine să vă hotărâți întâi și întâi de toate asupra tematicii nunții. Odată ce știți cu precizie ce fel de nuntă vă doriți, alegerile vor fi mult mai ușoare. De exemplu, nunțile pline de eleganță, de rafinament și cu unele note glamour vor fi cu atât mai încântătoare dacă aranjamentele florale și buchetul miresei vor cuprinde soiuri englezești de trandafiri sau crini imperiali.

Pe de altă parte, imaginați-vă cât poate fi de superb un buchet de mireasă creat din immortele, hortensii albastre și trandafiri mov. Astfel de flori sunt minunate pentru nunțile boeme.

Viitoarele mirese care preferă buchetele-cascadă, chiar au de unde alege, căci vara abundă în gladiole, iar în prezent sunt disponibile cele mai atrăgătoare gladiole. Să nu uităm nici de tuberoze, cu al lor parfum amețitor. Tuberozele înfloresc cel mai adesea în luna august, dar în mulți ani au început să înflorească încă din luna iulie. Albe, roz sau galbene, tuberozele dezmiardă cu mireasma lor.

În cele din urmă, dacă organizați o nuntă tradițională, cu accente rustice, puteți opta pentru alte flori absolut uimitoare, precum dalii sau anemone. Eustomele, freziile sau ranunculus sunt alte flori de o gingășie aparte care pot face parte din buchetul miresei.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *