Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Este bine sau nu ca un prieten să fie fotograf la nunta ta?


Nu puţini sunt cei care se gândesc că fotografi la nunta lor ar putea fi tocmai acei prieteni, acele rude sau cunoştinţe care au o pasiune pentru fotografie şi poate că au realizat deja unele proiecte şi albume frumoase. Într-adevăr, este tentant să angajaţi pe cineva apropiat pentru a fi fotograf la propria nuntă. Poate fi foarte plăcut şi liniştitor ca fotograful pentru nuntă să vă fie un foarte bun prieten care vă cunoaşte pe deplin, în preajma căruia vă simţiţi relaxaţi, în care aveţi încredere şi care înţelege foarte bine ce fel de fotografii doriţi.

La prima vedere, sună perfect, însă trebuie să vă gândiţi că această persoană atât de apropiată s-ar putea să nu deţină abilităţile şi experienţa tehnică necesară pentru a vă oferi cele mai calitative fotografii. Dacă vă surâde ideea de a angaja ca fotograf nuntă o cunoştinţă sau chiar un prieten foarte apropiat, ideal ar fi să luaţi în calcul o serie de aspecte.

În primul rând, este esenţial să luaţi în considerare dacă această persoană are cunoştinţele tehnice de lumină şi de fotografie pentru a anticipa rapid şi corect orice eventuală problemă care ar putea să apară. De asemenea, ar trebui să îl întrebaţi dacă are echipament de rezervă de înaltă calitate. Foarte important este ca fotograful de nuntă pe care îl veţi alege, fie prieten apropiat, o rudă, fie un fotograf recomandat de către o persoană de încredere, să aibă experienţă de lucru cu grupuri mari de oameni, astfel încât să surprindă cele mai preţioase momente.

În cele din urmă, cel mai important aspect la care ar trebui să vă gândiţi dacă vă surâde ideea de a vă ruga prietenul să vă fotografieze nunta este dacă ar fi capabil şi fericit să petreacă tot evenimentul – poate chiar 8-12 ore – în spatele camerei şi să nu participe la nuntă ca invitat.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *