Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce inseamna videochat?


Odata cu avansul tehnologic si dezvoltarea mediului online, tot mai multe persoane au cunoscut nevoia de a socializa intr-un fel sau altul. Forma de comunicare cu ajutorul unui computer conectat la internet si o camera video se mai numeste si videochat.

Dezvoltat la nivel international, acest domeniu permite intalnirea virtuala intre persoane din diferite tari, in cadrul careia se pot aborda tot felul de discutii. Un astfel de proces se desfasoara pe diferite site-uri de specialitate, unde persoanele pot interactiona in mod liber, insa contra unor sume de bani. Castigurile modelului de videochat depind de imaginea pe care acesta o transmite si de numarul de admiratori castigati de partea sa.

Dezinformarea din media si mentalitatea invechita a societatii noastre au facut ca videochatul sa aiba parte de reactii ostile din partea publicului. Putini stiu cu adevarat ce inseamna videochatul. Noi te ajutam sa iti formezi o parere obiectiva si sa iei singura hotararea daca ti se potriveste sau nu meseria de model videochat.

Inainte de toate, trebuie sa stii ca exista doua categorii distincte de videochat:

  • Non adult
  • Adult.

Ambele se bazeaza pe purtarea de conversatii cu persoane din alte tari, prin intermediul unui calculator conectat la internet si dotat cu o camera video.

Singura diferenta intre cele doua tipuri de videochat consta in faptul ca sectiunea non – adult interzice nuditatea, modelele folosindu-si doar inteligenta si farmecul personal pentru a seduce.

Inainte de a activa in aceasta nisa, este important sa cunosti foarte bine care sunt diferentele dintre videochatul adult si non – adult. Noi iti prezentam specificul fiecareia dintre cele doua ramuri.

Videochatul non adult

In videochatul non – adult, accentul este pus pe conversatia propriu-zisa, nicidecum pe nuditate. Ca model, trebuie sa apelezi mai degraba la sarmul tau, la naturalete si zambet, in detrimentul laturii erotice.

La aceasta categorie de videochat, este esential sa stii sa te faci placuta prin atitudinea relaxata si deschiderea catre orice fel de subiecte (fara tenta sexuala). Devii astfel un bun psiholog sau entertainer pentru membrii tai interesati, in principal, de socializare.

Membrii care acceseaza platformele de videochat non – adult apreciaza modelele cu o atitudine feminina, care empatizeaza cu ei si ii asculta in adevaratul sens al cuvantului. Modelele care performeaza în videochatul non – adult sunt cele care sunt dispuse sa isi asculte cu atentie interlocutorii si chiar sa le ofere sfaturi, atunci cand situatia o cere.

Pentru cine este recomandat videochatul non – adult? Modelelor incepatoare, insa nu neaparat doar acestora. Sectiunea non – adult este ideala pentru firile mai introvertite, timide, care isi doresc sa abordeze doar subiecte cu un caracter non – erotic.

La ce ajuta? Poate fi un punct de plecare pentru o cariera de succes in videochat. Vei invata notiunile de baza, te vei familiariza cu diversi termeni, vei reusi sa devii mai extrovertita si vei reusi sa stapanesti pe deplin arta conversatiei – utila atat in videochat, cat si in viata de zi cu zi.

Videochatul adult

In categoria adult, exista o libertate mare de exprimare. Aici, pot fi abordate foarte multe teme cu caracter divers, iar imaginatia atinge un nivel foarte ridicat. Accentul se muta pe calitatile fizice si pe capacitatile de seductie ale modelului.

Categoria adult presupune o implicare erotica din partea modelului, insa acesta are posibilitatea de a-si trasa limitele in urma conversatiilor purtate. Show-urile private, condimentate cu momente senzuale, din care nu lipsesc gesturile provocatoare si costumatiile cat mai indraznete, make-up-ul intens si coafura impecabila fac parte din arsenalul de seductie al modelelor de videochat adult.

Pentru cine este recomandat videochatul adult? Pentru persoanele cu o oarecare experienta in industrie, dar nu numai. Aceasta ramura este recomandata persoanelor ambitioase, increzatoare in fortele proprii,  lipsite de inhibitii, care stapanesc nativ capacitatea de seductie si limbajul non verbal.

La ce ajuta? La perfectionarea unor abilitati de convingere, la dezvoltarea abilitatilor de seductie, la cresterea increderii in sine si in propriul corp. Intrucat aceasta meserie include si costumatiile, jocurile de rol si asumarea unor situatii, videochatul adult te poate ajuta sa iti dezvolti si sa iti perfectionezi latura artistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *