Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Nu știi ce să le dăruiești celor mici de Crăciun? Descoperă cele mai inventive idei


Magia sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă, deja, să facem pregătirile necesare pentru a petrece timp cu familia și cu cei dragi. Chiar dacă până acum nu s-a așternut nici măcar un fulg de nea afară, focul din șeminee și aerul rece de afară sunt indicii clare că iarna și-a intrat în roluri. Odată cu ea au apărut și primele semne ale Crăciunului, care ne aduc aminte de un singur lucru – venirea lui Moș Crăciun. În cazul în care nu ești sigur/ă de cadourile potrivite și inedite pentru cei mici, avem pentru tine câteva idei menite să aducă fericire pe chipul celor mici.

1. Jucării, mașinuțe și păpuși

Cu fiecare an ce trece, industria jucăriilor pentru copii devine mai mare și mai atractivă. Chiar dacă cele de anul trecut au locul lor special în cutia de jucării, acesta nu este un motiv relevant pentru care cei mici să nu se poată bucura, încă o dată, de daruri din colecția nouă. Fie că ne referim la mașinuțe sau păpuși, acestea au avantajul de a fi pe placul copiilor de orice vârstă.

2. Bomboane, napolitane și ciocolată

Chiar dacă în perioada Crăciunului cea mai frecvent întâlnită mireasmă este cea de mandarine și portocale, cei mici apreciază întotdeauna dulciurile. Nu avem ce comenta aici, întrucât ciocolata se numără printre preferințele inclusiv ale adulților. Așa se face că, indiferent de sortimentele alese, cei mici se vor putea bucura de ele radiind de fericire. Printrele cele mai bune alegeri se numără cele puse la dispoziție de GiftIdea, din categoria cosuri cadou copii sau pachete cadou copii.

Pregătește-te încă de pe acum cu darurile pentru cei mici. Așa, te vei putea bucura de mult mai mult timp petrecut cu familia și cu mai puține ore în care încerci să cauți cadoul ideal. În doar câteva momente, darurile de sub brad vor fi achitate, organizate și planificate cu minim de efort!

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *