Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce parfumuri adoră zodiile!


Indiferent de cât de mult negăm asta, majoritatea dintre noi citesc horoscopul pe ziua respectivă la cafeaua de dimineață. De fapt, semnele zodiacale cărora le aparținem, prin data nașterii, ne influențează mai mult decât am crede. De aceea, am decis să vorbim despre un altfel de horoscop, unul care are legătură cu preferatele noastre, parfumurile.

Berbec

Parfumurile puternice nu sunt pe placul nativilor din zodiac Berbecului, care sunt mai atenți la aromele suave și fine. Esențele florale și fructate sunt cele pe care Berbecii le adoră, iar pentru momentele speciale din viața ta, optează pentru un parfum din flori de cireș, sau unul de lămâie. Și, dacă se poate asezonate cu niște reduceri la parfumuri, pentru ca totul să fie perfect.

Taur

Încăpățânați, iubitori de lux… Mai este nevoie să subliniem că în cazul lor aromele puternice sunt cele care îi caracterizează? Zambile, crini, iasomie, violete, se află printre preferatele lor. Dar mai știți cum trebuie să fie un parfum perfect pentru un Taur? Gratuit și de firmă! Sau, măcar atât de ieftin încât să poată să își poată cumpăra câteva sticle. De aceea, va adora Black Friday 2021 la parfumuri!

Gemeni

Atunci când un nativ al zodiei Gemeni vrea să iasă în evidență, parfumul folosit de el va fi unul cu greutate, cum este cel de mosc. Pentru a mai calma puțin spiritele, îl va folosi în combinație cu delicatele magnolii, nu chiar de oțel.

Rac

Moscul este aroma de parfum care este preferată și Rac, care în același timp adoră și santalul. O combinație dintre cele două reprezintă idealul pentru reprezentantul acestei zodii.

Leu

Vedeta zodiacului, Leul, adoră mirosurile puternice, dar plăcute în același timp. Atunci când un Leu miroase a zambilă și a gardenie, este clar că se simte perfect, și mai ales… îndrăgostit!

Fecioară

Aroma plăcută a lămâiei este preferată de nativul Fecioară, căreia nu-i displace nici parfumul delicat al liliacului. Atunci când va folosi un parfum inspirat din cele două, cu siguranță Fecioara va di mult mai încrezătoare în forțele proprii.

Balanţă

Aparent două arome banale, portocale și trandafir, dar atât de importante pentru cei din zodia Balanței. Sunt purtătoare de noroc se pare pentru nativii acestei zodii, iar ei știu prea bine acest lucru, și de aceea le preferă în situațiile stresante.

Scorpion

Un Scorpion tipic va adora aromele de iasomie, gardenia și orhidee. Acestea îi stimulează imaginația, iar inspirația nu le va lipsi niciodată în momentele cheie.

Săgetător

Parfumul plăcut al violetelor este aroma câștigătoare a Săgetătorului, care va avea grijă să o folosească de fiecare dată când se simte în impas, când vrea să cucerească, sau pur și simplu vrea să fie el însuși.

Capricorn

O combinație care îi aduce noroc Capricornului este cea dintre măr și garoafe. Atât de mult își doresc Capricornii atenția celor din jur, așa că nu se putea să aibă un parfum preferat banal, nu-i așa?

Vărsător

Aromele de brad sau pin sunt cele preferate de nativul din Vărsător, dar nu va refuza un parfum care are printre ingrediente și frumoasele camelii.

Peşti

Lavanda este o aroma preferată de mulți dintre noi, dar este de-a dreptul inspirațională pentru Pești, care au nevoie de multă soliditate în viața lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *