Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cărțile, cadoul perfect de fiecare data


Cu toții avem prieteni, fiecare cu pasiunile lui, cu preferințele și trăirile sale. Tocmai acestea sunt cele care ne-au făcut să ne împrietenim, iar această relație să fie una care durează încă din copilărie. De aceea, pentru a marca momentele speciale din viața voastră, un cadou este perfect. Și care este darul care se potrivește perfect de fiecare data? O carte, bineînțeles!

Indiferent dacă alegi să cumperi un volum când sunt reduceri la carti, există anumite tomuri care se potrivesc și de unde te-ai putea inspira. De asemenea, fă-ți o listă cu cărțile care te-ar tenta, și apoi profit de Black Friday la carti pentru că vei reuși achiziții importante, la prețuri derizorii. Dar, să vedem ce volume ar putea fi dăruite prietenilor tăi!

Coco Chanel, de Charles Roux Edmonde

O poveste cu adevărat inspirațională, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o realitate. Chiar dacă prietena ta este sau nu pasionată de fashion și tot ce ține de el, va adora această carte, despre o femeie care nu doar că s-a mărginit să viseze, ci a făcut tot ce i-a stat în puteri ca acestea să devină realitate.

Ghidul câinelui fericit, de Cesar Millian

Printre prietenii tăi se află și unul care adoră câinii, și chiar are câteva patrupede pe care le îngrijește cu mare atenție? Atunci cartea semnată de celebrul Cesar Millian este una care îi va face mare plăcere să o citească, iar darul tău va fi unul foarte apreciat.

O să fii tată! de John Pfeiffer

Un nou copil urmează să vină pe lume, iar prietenul tău, ”clovnul” grupului, sufletul petrecerilor, tartorul tuturor nebuniilor este cel care urmează să devină tată? Cu siguranță are multe întrebări la care ar vrea și răspunsurile potrivite, așa că darul tău nu poate fi decât unul care să îi fie de un real folos.

Ultramaratonistul, de Dean Karnazes

Nu, în pofida faptului că este scrisă de o legendă în ceea ce privește alergatul pe distanțe lungi, este o carte care poate fi citită cu plăcere de oricine, nu doar de prietenul tău pasionat de sport și mișcare. De fapt, dacă o citești și tu, vei simți că nu este chiar atât de greu să alergi în fiecare zi și cine știe, poate că este impulsul de care aveai nevoie pentru a începe un stil de viață sănătos.

Arta fericirii, de Dalai Lama

Ne place să folosim citate profunde, care ne spun că fericirea nu este pentru oricine sau ceva asemănător. De fapt, crede-ne, lupta după fericire ne face pe mulți dintre noi să nu o mai observăm chiar când aceasta este prezentă în viețile noastre. Această carte ne învață că da, fericirea chiar este posibilă, și nu este atât de dificil de atins pe cât ne place nouă să credem…

Evident, există multe alte cărți care pot fi oferite cadou. Noi am alcătuit doar un fel de listă a unora dintre ele, în funcție de anumite pasiuni posibile ale prietenilor tăi. Alegerea finală îți aparține!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *