Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Articolele promotionale personalizate: cum functioneaza?


Articolele promotionale sunt articole utilizate de companii ca metoda de publicitate catre clientii lor. Aceste materiale promotionale pot fi oferite ca cadou, ca articol promotional care insoteste o achizitie sau ca o modalitate de a face publicitate unui eveniment sau a unei oferte speciale. Uneori companiile au optiunea de a include text sau o sigla pe articolul promotional. Exista site-uri specializate in tiparirea de materiale promotionale, permitand companiilor sa ofere un articol promotional care sa afiseze sigla lor sau informatii despre o oferta speciala.

Diferite site-uri ofera interfete online care permit companiilor sa determine aspectul logo-ului care va fi tiparit pe articolul promotional. In functie de tipul de obiect si tiparirea necesara, companiile pot alege sa tipareasca color.

Articolele sunt apoi livrate direct companiei, care poate utiliza aceste materiale promotionale la mai multe evenimente de strangere de fonduri, strategii publicitare sau pur si simplu ca un cadou pentru clientii sai cei mai fideli.

Majoritatea intreprinderilor mici si mijlocii nu isi pot permite sa creeze singuri materiale promotionale de marca. Cu toate acestea, aceste companii pot beneficia de imprimarea personalizata a articolelor promotionale prin intermediul site-urilor. Aceste site-uri sunt specializate in achizitionarea unor cantitati mari de articole promotionale pe care pot fi apoi tiparite sigla companiei dumneavoastra sau informatii referitoare la aceasta (de exemplu, o oferta speciala sau adresa companiei dumneavoastra).

Iata cum functioneaza procesul de cumparare a articolelor promotionale:

Comandati o serie de articole promotionale de de pe un anumit site. In unele cazuri, veti putea previzualiza aspectul final al articolului promotional inainte de a confirma comanda. In cele din urma, articolele promotionale legate de tehnologie sunt, de asemenea, foarte populare, inclusiv accesorii pentru smartphone-uri, accesorii pentru computer, difuzoare si MP3 playere, chei USB, precum si genti pentru laptopuri. Aceste articole promotionale pot fi donate de companii din industria tehnologica, de cercetare sau administrare.

Furnizorul imprima comanda dumneavoastra. In functie de cantitatea si tipul articolului promotional, comanda poate fi tiparita in cateva zile sau cateva saptamani. Articolele promotionale care necesita imprimare pe suprafete complexe, cum ar fi imbracamintea si sticlaria, sunt in general mai lungi.

O alta categorie este cea a hainelor si jucariilor de plus. Aceste articole promotionale pot fi utilizate de companiile din industria de imbracaminte, dar si de companiile care ofera imbracaminte angajatilor lor, cum ar fi magazinele alimentare, vanzatorii si companiile de utilitati cu angajati care lucreaza pe drum, sau de catre centrele de zi sau centrele de invatamant.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *