Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce rol au micropiloții în construcții și la ce se folosesc?


Un imobil sau un spațiu comercial construit de la zero este o investiție pe termen lung doar atunci când terenul pe care se află este potrivit pentru construcții. Întrucât în țara noastră există diferite forme de relief, acest lucru conduce la diferențe mari între soluri. Așa se face că în anumite areale geografice, clădirile construite pot rezista zeci și chiar sute de ani fără nici măcar o problemă, în timp ce, în alte zone, acest lucru nu este posibil fără intervenții. Descoperă în rândurile următoare ce rol au micropiloții în construcții și la ce se folosesc!

Contribuie la obținerea unei fundații stabile

Din punct de vedere tehnic, folosirea unor micropiloti presupune dorința de a construi o clădire pe un teren problematic. Pentru asta, este nevoie de obținerea unei fundații stabile, pe care aceste elemente constructive o pot face, indiferent că ne referim la o fundație nouă sau la una preexistentă. Aceasta va transmite încărcările obținute din greutatea clădirii către teren în mod uniform, alături de încărcările punctuale, respectiv temporare.

Scade posibilitatea apariției fenomenului de tasare la nivelul terenului

Existența pungilor sau a pernelor de aer în interiorul pământului conduc numaidecât la apariția fenomenului de tasare a solului. O soluție pentru această problemă este folosirea micropiloților, întrucât aceștia se utilizează cu succes, în special în cazul terenurilor nisipoase sau a celor predispuse tasării.

Obținerea unui substrat sigur și rezistent în timp este cea mai bună cale către o clădire rezistentă, pe care să o poți numi acasă pentru mult timp. Firma specializată Pilofor folosește tehnologii moderne pentru a obține rezultatele așteptate, inclusiv în cazul micropiloților. Astfel, orice teren predispus la forfecări, alunecări sau cu șanse mari de existență a pernelor de aer in interior poate fi folosit pentru construcții apelând la câteva intervenții pe măsură. Descoperiți cele mai bune servicii și oferte direct pe https://pilofor.ro.

De acum, poți ridica locuințe sigure și care să nu ridice probleme pe termen lung. Optează pentru soluții variate, dar sigure, încă de la bun început.

Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *