Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ajutor: pot sa apelez la pardoseli epoxidice pentru bucataria mea? Afla raspunsul


Renovarea bucatariei este una dintre cele mai complexe activitati pe care le poti face. Pentru cineva pasionat de gatit sau care indrageste atmosfera calda din jurul mesei, alegerea tuturor materialelor si detaliilor nu este ceva foarte usor. Trebuie sa aleaga intre faianta sau vopsea, gresie sau pardoseli epoxidice: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, mobila de-a gata sau la comanda, geamuri de lemn sau pvc, etc.

Pentru podele usor de curatat alege pardoseli epoxidice

Daca iti place sa gatesti, atunci esti genul care ptrece foarte mult timp in bucatarie. Cu siguranta ai un caiet in care iti notezi retete, ai toata gama de oale si cratiti si lista completa de condimente.

Indiferent daca preferatele tale sunt dulciurile sau mancarurile, fripturile la gratar sau salatele, vei aprecia o bucatarie bine organizata, cu toata aparatura necesara pentru a-ti face viata mai usoara. 

Stii, de asemenea. ce inseamna sa faci curat dupa ce ai gatit cateva ore, asa ca vei alege doar materiale de calitate, care rezista in timp si care se curata usor.

Pentru podea exista mai multe variante, printre care:

  • Linoleum;
  • Gresie;
  • Pardoseli epoxidice;
  • Ciment decorativ;
  • Parchet laminat.

Fiecare varianta are avantajele ei, in functie de stilul casei tale, de preferintele pe care le ai in ceea ce priveste amenajarea, mobilierul si decoratiunile.

Linoleumul – este o varianta ieftina si usor de folosit. Exista multe modele de linoleum, colorate, imprimate, sau simple. Unele modele imita lemnul, gresia sau chiar pardoseli epoxidice asa ca poti apela la aceasta varianta in special daca locuiesti cu chirie iar investitia nu trebuie sa fie una majora.

Gresia – este o varianta destul de des intalnita, avand avantajul unei rezistente destul de mari pe termen lung. Se monteaza mai greu, este nevoie de cineva care se pricepe si implica foarte multa greutate datorita materialelor necesare. Gresia se monteaza doar pe suprafata plana, astfel incat este aproape obligatorie turnarea unei sape de ciment. Apoi, gresia in sine este destul grea, rezultand in final o incarcatura mare din punct de vedere al greutatii, pe peretii de rezistenta ai imobilului.

Pardoseli epoxidice – o varianta moderna si convenabila la care poti apela pentru podeaua bucatariei tale. Apartin categoriei de pardoseli lichide, care se aplica prin pensulare, fomand asfel suprafete plane si complet nivelate. Acestea sunt foarte usor de curatat deoarece nu formeaza rosturi si nu au crapaturi sau urme de imbinari. Sunt lavabile, impermeabile si usor de intretinut.

Betonul decorativ – Aceste pardoseli sunt alcatuite din stratul de beton initial, peste care se aplica un strat compus din ciment, cuartz, minerale si, in functie de preferinte, pigmenti de culoare pentru finisaje personalizate. Rezultatul are o durata foarte lunga de viata si este deosebit de rezistent. Se intretine si se curata usor, fiind, de asemenea, impermeabil.

Parchetul laminat – este o variata eleganta pentru podeaua de la bucatarie, mai ales daca ai un spatiu deschis, cu vedere spre living. Avantajul este ca folosind acelasi parchet si in living si in bucatarie, se creaza o imagine unitara, iar spatiul pare mai mare. Dezavantajul este ca parchetul laminat este destul de sensibil la umezeala si se poate deteriora destul de repede. Totusi, daca este protejat bine, si lucrezi cu grija in bucatarie, poti sa apelezi la aceasta solutie care este una accesibila atat din punct de vedere al costului cat si al montajului.

Apeleaza la firme de incredere

Indiferent ce alegi, linoleum, gresie, pardoseli epoxidice, beton decorativ sau parchet laminat, asigura-te ca rezultatul final este unul ce indeplineste atat scopul utilitar cat si cel estetic. Bucatariile cu pardoseli decorative ofera o senzatie mult mai placuta decat unele cu pardoseli anoste, fara niciun fel de personalitate.

Poti gasi o oferta foarte variata de pardoseli epoxidice dar si pardoseli decorative pe site-ul www.pardoseliindustriale.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *