Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ce trebuie sa stii despre centralele Vaillant?


Vaillant este al doilea printre producatorii europeni de echipamente de incalzire si sisteme de climatizare. Compania include 8 marci cunoscute si isi exporta produsele in peste 60 de tari. Compania produce centrale Vaillant si este un cercetator principal al surselor alternative de energie care pot reduce emisiile de mediu. In 1997, compania lanseaza primul sistem solar, iar in 2010 – primele produse cu zeolit. Brandul Vaillant a primit pana in 2001 mai mult de 60 de premii internationale. Aceasta este o dovada mai mult decat suficienta, a celei mai inalte calitati a centralelor Vaillant.

Centralele Vaillant sunt o sursa moderna de caldura eficienta, care functioneaza individual sau in combinatie cu cazanele cu combustibil solid sau lichid in regim direct sau cu baterie. Sunt extrem de convenabile pentru incalzirea apartamentelor, vile, case de vacanta, spatii industriale si alte facilitati cu cerinte de confort, securitate si control automat. Aceste centrale Vaillant includ o pompa de circulatie in trei trepte Grundfos / Wilo, vas de expansiune (modele de pana la 30 kw), filtru de apa al cazanului, supapa de siguranta, termostat pentru centrala si termostat de urgenta, senzor de nivel al apei pentru cazan si manometru.

Centrale Vaillant – Avantaje

Avantajele centralelor Vaillant includ:

Functionare silentioasa si fiabila. Contactoarele ca elemente cheie au fost inlocuite cu relee mult mai fiabile si mai silentioase. Centralele au instalate doua sisteme de protectie a apei – electronice si de urgenta, precum si protectie impotriva inghetului si nivelului scazut al apei in corpul cazanului. 

Control precis si fiabil pentru sistemul de control. Puterea necesara utilizata de centrala Vaillant, este determinata de regulatorul proportional al cazanului la diferenta dintre set si temperatura masurata a apei cazanului, fiind comutata lin in trepte de 1 pana la 2 kW. Termostatul centralei se poate regla in  functie de modulul de control. Controlul local se face manual din panoul frontal si permite controlul independent in incaperi separate cu ajutorul unor termostate. 

Controlul cascadei – determina diferenta dintre temperatura setata si cea masurata, proportional cu camera, prin regulator. Temperatura camerei este setata de termostatul camerei. Temperatura purtatorului de caldura compenseaza in mod optim fluctuatiile temperaturii exterioare, permitand controlul independent in camere individuale, cu ajutorul unor dispozitive termostatice.

Centrale Vaillant – panou de control

Panoul de control al centralelor Vaillant este conceput cu un design contemporan si ofera numeroase optiuni de control pentru utilizator. Panoul de control este usor de utilizat datorita designului sau intuitiv, care indica starea cazanului electric, a sistemului de incalzire si a cazanului de bobina, setarea diferitilor parametri ai cazanului electric si ai centralei. In Romania exista suficiente resurse in fiecare locuinta, care sa permita instalarea centralelor termice Vaillant pentru nevoile de incalzire. Centralele Vaillant sunt ecologice si practic, nu exista emisii de gaze nocive. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *