Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

O prezentare generala a Office 2019


Office 2019 este cea mai recenta versiune a software-ului produs de Microsoft, care este disponibil fie ca o achizitie de la un magazin de retail sau printr-un acord de licenta de volum.

Office 2019 este separat de Office-ul care este disponibil prin planurile Office 365. De exemplu, daca ati implementat Office 365 ProPlus utilizatorilor din organizatia dvs., nu aveti nevoie de Office 2019. Aveti deja toate functiile si multe altele, care sunt incluse in Office 2019.

Versiunile licentiate in volum ale Office 2019 sunt disponibile pentru administratori pentru a descarca si a le implementa utilizatorilor din organizatia lor.

Office 2019 pentru Mac este si el disponibil si pentru clientii licentati in volum. Pentru mai multe informatii, consultati Ghidul de implementare pentru Office pentru Mac.

Ce schimbari a adus Office 2019?

Cea mai mare schimbare de la Office 2016 este aceea ca tehnologia de instalare folosita de noile versiuni licentiate de Office este Click-to-Run, in loc de Windows Installer (MSI). Click-to-Run a fost tehnologia de instalare pentru majoritatea produselor Office de la lansarea Office 2013.

In plus fata de Click-to-Run, mai sunt si alte modificari de care trebuie sa tinem cont.

Office 2019 este acceptat pe Windows 10, dar nu este acceptat pe Windows 7 sau Windows 8.1.

Pentru a configura si efectua instalari, utilizati Instrumentul de implementare Office, pe care puteti sa-l descarcati gratuit de pe platforma Microsoft Download Center. Instrumentul de personalizare Office pe care l-ati folosit anterior pentru Windows Installer (MSI) nu mai este utilizat.

In loc sa descarcati fisierele de instalare din Serviciul Central de Licentiere in Volum (VLSC), utilizati Instrumentul de implementare Office pentru a descarca fisierele de instalare direct din reteaua de livrare a continutului Office (CDN) de pe internet.

Cand instalati Office Professional Plus 2019, toate aplicatiile sunt instalate implicit. Dar, puteti configura Instrumentul de implementare Office pentru a exclude instalarea anumitor aplicatii.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *