Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Ceasurile de mana, un accesoriu la moda si foarte util


Inca de cand au aparut, ceasurile au reusit sa se impuna pe piata si sa fie cautate atat de cei cu bani multi, cat si de cei care aveau venituri mai mici. Primele care au intuit potentialul ceasului de mana au fost cu siguranta femeile.

Ele au vazut in ceasuri de mana un accesoriu foarte util pentru orice tinuta, l-au putut purta in orice sezon si au reusit sa il integreze in propriul stil. De asemenea femeile din secolele trecute foloseau ceasul nu atat pentru ora indicata si pentru a ajunge la timp la o intalnire, cat pentru aspectul lui deosebit si pentru mesajul transmis.

Mai tarziu, in vremurile moderne, cand toata lumea si-a permis sa cumpere un ceas de pe site sau dintr-un magazin offline ceasurile au inceput sa fie un lucru banal. Au ramas totusi un accesoriu foarte interesant si usor de personalizat. Astazi avem ceasuri de mana care se pot comanda rapid de pe site cu diverse tipuri de curele, de cadrane si ecrane, cu afisaj digital si analog, cu functii complexe si rezistenta mare la zgarieturi, socuri si chiar la apa.

Utilitatea ceasurilor de mana le-a facut sa fie apreciate in egala masura si de barbati, care nu puneau accentul atat de mult pe aspectul legat de accesorii, cat pe precizia acestuia si pe aspectul sau exterior. Asa s-a ajuns sa avem ceasuri purtate pentru a etala un anumit statut social, asa se intampla si in trecut, asa se intampla si acum.

Firmele care produc ceasuri au rafinat designul si au transformat ceasurile in bijuterii. Avem o multime de branduri care deja nu mai produc ceasuri banale, ci livreaza opere de arta, realizate manual, cu detalii care par desprinse din tablourile pictorilor celebri din trecut. Ceasurile de mana raman totusi unul dintre cele mai utile device-uri moderne, ele se adapteaza in permanenta la cerintele clientilor si isi schimba forma, marimea, functiile pentru a le oferi experiente inedite si unice de fiecare data cand clientii aleg sa le poarte la mana.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *