Go to ...

Ziare Gorj

aflam tot

RSS Feed

Nunta la cort, un vis devenit realitate


Anul trecut am avut nunta. A fost o reusita din toate punctele de vedere. Am hotarat sa o facem vara pentru a putea avea libertate in alegerea decorului si pentru a putea avea cat mai multi invitati, cat mai multe elemente interesante in timpul petrecerii si a zilei unice din viata noastra.

La inceput am pendulat intre o nunta clasica, intr-un restaurant select si o nunta la cort, in aer liber. Vremea a fost de partea noastra in perioada in care am avut nunta asa ca am ramas la varianta cortului. Mersesem inainte la niste prieteni la o nunta la cort si ne-a placut mult, asa ca am facut si noi una originala si nu ne-a parut rau.

Ca sa mearga treaba repede si sa nu alergam degeaba am apelat la o firma de inchirieri corturi pentru evenimente. Avantajul acestor firme este ca iti ofera totul, de la cort la mobilier si chiar orice ai nevoie pentru organizarea meselor, pentru decorare, sonorizare, totul pentru proiectii.

A trebuit doar sa discutam detaliile contractului si ce avem nevoie pentru nunta, ne-am ales cortul din zecile de modele de pe lista lor, am stabilit data cand trebuie montat si organizat totul. Cu trei sau patru zile inainte am mers sa vedem cortul, am facut o repetitie generala, ne-am asigurat ca totul era in regula si incapeau toti invitatii si formatia, plus cei care serveau.

Firma de inchirieri corturi pentru evenimente a asistat si la nunta pentru ca toate lucrurile sa mearga cum ne-am planificat, aerisirea a fost foarte buna, am putut face si proiectii si am avut poate cea mai frumoasa zi din viata noastra. Costurile nu au fost prea mari, am primit si reduceri pentru ca am comandat pachetul complet de servicii, nu am facut niciun efort cu orgnizarea, cei de acolo s-au ocupat de tot.

La finalul nuntii cortul a fost strans, totul a fost aranjat si am eliberat si spatiul inchiriat de ceva luni. Totul a fost rapid, simplu, ni s-a explicat totul pe parcurs si am stiut mereu pe ce am dat banii. Cu asa o organizare noua ne-a ramas doar sa ne distram. Si ne-am distrat, pe cuvant de… mire si mireasa.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *