Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce sa nu intrerupi colaborarea cu un studio de productie video, chiar daca ai obtinut deja rezultatele dorite?


Era o vreme cand productiile video erau considerate un lux, chiar si de catre companiile mari. In prezent, insa, acest format este vazut ca fiind o parte integrala a oricarei strategii eficiente de marketing, indiferent daca detii un mic business sau o corporatie cu sute de angajati.

Cu toate acestea, unele persoane sunt inca de parere ca videoclipurile sunt foarte scumpe, greu de realizat si nu aduc multa valoare unui brand. Mai mult, unele companii intrerup colaborarea cu un studio de productie video, imediat dupa lansarea videoclipului. Aceasta actiune poate avea urmari nefaste pentru profitabilitatea business-ului, precum dificultati in urmarirea indicatorilor specifici sau inconsistenta in valorile brand-ului, rezultata in urma colaborarii cu studiouri diferite.

De ce este benefica o colaborare de lunga durata cu un studio de productie video ca videomaniax.ro? Exista trei avantaje distincte care iti vor aduce, in timp, succesul dorit!

1. Comunicarea eficienta

O colaborare stransa cu un studio de productie video aduce multe avantaje profesionale. Specialistii in productii video vor intelege mai bine specificul business-ului, dezvoltand in consecinta o strategie solida, perfect aliniata cu scopurile companiei tale.

Fata de colaborarea cu freelanceri, specialistii unei agentii de productie video lucreaza deja in echipa, fiind capabili sa livreze un videoclip de calitate intr-un timp mai scurt. Mai mult, anii de experienta, acumulati in urma unei colaborari de durata, inseamna ca studioul va cunoaste in detaliu cele mai eficiente metode pentru a se alinia cu strategiile de marketing.

Nu in ultimul rand, succesul unui videoclip de marketing este direct proportional cu succesul unui studio de productie video! O agentie de productie cu experienta stie ca o relatie stransa de business aduce avantaje ambelor parti.

2. Gestionarea bugetului

Studiourile cu experienta in productia video te vor ajuta, pe termen lung, sa economisesti. In primul rand, materialul livrat poate fi folosit in multiple campanii de marketing. De asemenea, acesta poate fi editat sau refolosit in multe ocazii, un motiv in plus pentru a nu renunta la colaborarea cu acelasi studio de productie video. Specialistii cu experienta stiu exact cum sa gestioneze un buget, oricat de mic, pentru a crea un videoclip potrivit necesitatilor companiei tale!

3. Originalitatea

In anumite cazuri, colaborarea cu multiple studiouri de productie video poate crea probleme la capitolul originalitate. De aceea, o colaborare de durata este preferabila, pastrand astfel intacte valorile brand-ului si aducand o strategie coerenta si consistenta pe termen lung. O agentie de productie video cu experienta este la curent cu toate nevoile si trendurile pietei, astfel ca va sti cum sa conduca acea viziune creativa pentru a servi mai bine scopurilor companiei.

In esenta, formatul video este preferat de multe business-uri din prezent, avand o influenta enorma asupra felului in care sunt percepute serviciile si produsele comercializate. Asadar, pentru a mentine o imagine buna a companiei, dar si pentru a profita de toate avantajele descrise mai sus, alege o colaborare de durata cu un studio de productie video cu experienta! Vei capata astfel increderea clientilor si vei beneficia de expertiza specialistilor, care te vor ajuta la indeplinirea scopurilor de marketing ale companiei tale!

Articol realizat de www.iagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *