Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Corpuri de iluminat potrivite pentru camera copilului


Luminile din camera copilului trebuie sa completeze in mod armonios restul design-ului incaperii dar mai ales sa reprezinte solutia cea mai practica pentru a favoriza cheful de joaca, de citit si studiat al micutului. Este foarte important sa existe o sursa de iluminat principala, suspendata, motiv pentru care puteti sa alegeti corpuri de iluminat precum niste plafoniere cu design amuzant si creativ, candelabre colorate, care sa ii atraga atentia micutului. Corpurile de iluminat precum lampile sau aplicele nu trebuie sa lipseasca din camera copilului. Acestea se vor concentra asupra spatiilor precum cele de joaca sau zonei biroului, unde isi petrece majoritatea timpului realizand diferite activitati.

Mai ales daca micutul se confrunta cu frica de intuneric atunci exista solutii si pentru aceasta problema. Puteti sa instalati corpuri de iluminat precum lampi de veghe care nu au o putere la fel de mare precum corpurile de iluminat principale insa, ofera suficienta lumina pentru a crea senzatia de confort de care are nevoie micutul. Astfel de corpuri de iluminat se amplaseaza in zona patului iar micutul nu va va mai trezi noaptea daca i se face teama.

Tot din seria de corpuri de iluminat pentru camera copilului fac parte si ghirlandele luminoase care pot sa decoreze peretii camerei si sa ofere o lumina indirecta. Cu ajutorul acestora se obtine o atmosfera calda, de poveste care ii vor crea un iluminat perfect intregului spatiu.

Revenind la corpurile de iluminat principale, este foarte important ca acestea sa fie cele care ofera cel mai mare volum de lumina iar cele secundare doar sa vina in completare. Apoi, nu mai trebuie decat sa alegeti tipul de lumina care sa puna in valoare cel mai bine camera copilului si astfel ati obtinut una dintre cele mai eficiente incaperi din casa dumneavoastra.

Tags: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *