Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Soluţii de filtrare a apei de la robinet


Ţinând cont că există atâtea tipuri de sisteme de filtrare a apei, achiziţionarea unui astfel de sistem poate fi o adevărată povară pentru multe persoane. În primul rând, cu siguranţă că v-aţi pus nu doar o singură dată întrebarea cât de sigură este apa de la robinet? Apa de la robinet conţine clor şi alţi poluanţi, iar un sistem de filtrare a apei este un punct bun de plecare pentru a elimina toate acestea. De altfel, pentru a vă asigura că un filtru de apă înlătura un anumit contaminant, verificaţi dacă acesta este certificat pentru acel contaminant de către o agenţie de renume, independenta. De exemplu, unele filtre de carbon pot elimina cloramina, iar altele nu pot. Filtrele variază foarte mult în calitate. Soluţiile de filtrare a apei diferă, însă multe persoane tind să opteze pentru cele mai ieftine, dar mai eficiente. Noi vă prezentăm o soluţie ideală pentru filtrarea apei.

Filtru de apă potabilă pentru bucătărie, cu montare sub blat

Este un sistem de filtrare important şi este utilizat pentru a produce o apă 100% potabilă, direct în bucătăria ta. Filtrele pentru bucătărie sunt sisteme de filtrare în 3-6 stadii de filtrare. Fiecare stadiu (cartuş) are o anumită funcţie şi elimina anumite impurităţi sau contaminanţi din apă.

Tipuri de cartuşe:

  • Cartuş din polipropilena (1-20 microni)
  • Cartuş pentru dedurizare
  • Cartuş din carbon active bloc
  • Cartuş din carbon active granular
  • Membrană de ultrafiltrare (0.02 microni)
  • Membrană de osmoza inversă (0.0001 microni)
  • Cartuşul de alcalinizare

Filtru anticlor pentru apa de la duş

Există mai multe tipuri de filtre pentru duş, însă, după lungi căutări şi teste noi am decis că cele mai bune şi elegante sunt filtrele sub formă de pară de duş. Practic cartuşul filtrant se afla în interiorul capului de duş şi nu este inestetic. De asemenea, montajul şi schimbul cartuşului se face foarte uşor în câteva secunde.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *