Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Creditul pe loc pentru plata impozitului


Nu sunt rare momentele în care ajungem într-o înfundătură din punct de vedere financiar, într-o înfundătură din care nu ne pot scoate nici macar membrii familiei, rudele sau prietenii. Cu siguranţă că în anul ce tocmai a trecut au fost foarte multe momentele în care multe persoane au stat rău din punct de vedere financiar, deoarece pandemia de coronavirus şi-a spus cuvântul.

Una dintre situaţiile ce pot necesita o sumă mare de bani este şi situaţia ce presupune plata impozitului, indiferent că vorbim de impozitul auto sau alt tip de impozit, cheltuielile pot fi destul de piperate. Pentru momentele în care ajungi într-un mare impas financiar au apărut creditele nebancare pe loc. Vorbim aici de un credit ce se obţine cu ajutorul unei instituţii finaciare nebancare (IFN).

Cum se acordă mai exact un astfel de credit? Foarte simplu. Pentru început, vei fi nevoit să consulţi cât mai multe oferte ale acestor agenţii, deoarece la noi în ţară există nu mai puţin de 12 astfel de IFN-uri ce pot acorda credite pe loc. Vei studia cu atenţie oferta fiecărui IFN, iar apoi, o vei alege pe cea potrivită.

În cazul în care nu ai mai aplicat până acum pentru un credit obţinut printr-o agenţie nebancară, îţi mai aducem o veste bună. Există anumite IFN-uri ce au o ofertă de “bun venit” pentru clienţii săi. Această ofertă presupune ca tu, în cazul în care nu ai mai aplicat vreodată pentru un credit printr-un IFN, să te bucuri de un prim credit cu dobândă 0, în limita unei anumite sume şi a unei anumite perioade de rambursare. În majoritatea cazurilor, vei putea împrumuta până la 4.000 lei, iar termenul de rambursare va fi de maximum 30 de zile. În cazul în care nu vei reuşi să returnezi suma împrumutată în perioada stabilită împreună cu IFN-ul, vei fi taxat cu o anumită parte zilnic, din suma total împrumutată.

Aşadar, acum totul pare mai simplu. Dacă eşti atras de această ofertă însă nu ştii cum să aplici, nu e nicio problemă, îţi vom explica toţi paşii.

După ce aţi găsit un IFN ce vă oferă această oportunitate, nu vă mai rămâne decât să accesaţi website-ul IFN-ului, să completaţi o aplicaţie ce durează nu mai puţin de 5 minute, iar ulterior să încarci o fotografie cu actul de identitate. Da, în mare majoritatea a cazurilor, ţi se va solicita doar actul de identitate. De aceea se și numește credit doar cu buletinul. Totuși, există şi unele situaţii când IFN-urile mai solicită şi alte documente pentru o analiză mai amănunţită, însă sunt rare situaţiile de genul.

În cele mai multe situaţii, primeşti răspunsul în aceeaşi zi. Îndată ce ai primit un răspuns favorabil din partea IFN-ului la care ai aplicat, vei fi contactat de către un reprezentant al instituţiei, pentru virarea banilor. Poţi alege ca banii să îţi fie viraţi în contul bancar indicat de către tine. Totodată, ai şi varianta ca banii să îţi fie trimişi prin curier, în cazul acestei situaţii, banii vor ajunge în circa 24-48 de ore. Ultima variantă ca banii să intre în posesia ta, ar fi aceea ca un consultant să îţi aducă banii la uşă, însă şi în acest caz va dura ceva mai mult, cea mai indicată soluţie fiind aceea ca banii să îţi fie viraţi într-un cont bancar.

Aşadar, acum scapi de grijile plăţii impozitului. Tot ceea ce îţi rămâne de făcut este să plăteşti ratele creditului şi să nu apară întârzieri, deoarece, vei fi taxat pentru fiecare zi întârziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *