Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cum faci contractul de vanzare cumparare auto gratuit?


Salut, sunt aici sa-ti spun cum iti poti face contractul de vanzare cumparare auto gratuit, fara sa mai fie nevoie de birourile de acte auto. O sa va spunem in cele ce urmeaza doua variante, o varianta gratuita care dureaza mai mult si iti trebuie ceva cunostinte in domeniu si o varianta platita, in care iti poti genera singur contractul de vanzare cumparare pentru suma de 27,99 lei.

1. Varianta Gratuita

Treaba aici este foarte simpla, intri pe site-ul DRPCIV si descarci contractul de vanzare cumparare auto, se va descarca o varianta PDF. Pentru a puteam completa simplu si rapid acel PDF vei avea nevoie de un editor PDF bun si un laptop/calculator, de ppe telefon este aproape imposibil, dureaza foarte mult pentru ca nu ai campurile exacte pe care trebuie sa le completezi. Practic trebuie sa faci zoom, nu poti revenii la un text pe care l-ai facut anterior, deci varianta cu completare pe telefon este aproape imposibila.

2. Varianta platita

Aici lucrurile sunt foarte simple pentru ca ai la dispozitie o platforma in care iti poti face un contract de vanzare cumparare auto in mai putin de 5 minute, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe contract-auto.ro si sa introduci datele vanzatorului, datele cumparatorului, obiectul contractului, pretul si cam asta este tot, apesi pe genereaza contract, platesti suma de 27.99 lei si primesti instant contractul pe email.

Aici platforma vine cu o multime de beneficii, pe langa faptul ca poti sa-ti generezi contractul de pe laptop si telefon, ai posibilitatea sa-l completezi si intr-un timp foarte scurt, practic este un avantaj pentru vanzator pentru ca nu mai da posibilitatea clientului sa se razgandeasca. Traim in lumea tehnologiei, chiar ne trebuie o platforma rapida unde putem sa facem acest lucru cat mai rapid si la un cost mult mai redus fata de orice birou de acte auto.

Trebuie mentionat ca pe platforma poti sa platesti prin card, deci daca stii sa faci plati online cu cardul, atunci cu siguranta nu vei avea probleme atunci cand incerci singur sa-ti generezi contractul de vanzare cumparare auto.

3. Varianta pe care nu o recomandam

Birourile de acte auto. Aici pe langa faptul ca platesti foarte mult mai trebuie sa si astepti o vesnicie, pierzi timp in trafic, nu gasesti deschis non-stop, in weekend nu ai nici o sansa pentru ca majoritatea birourilor de acte auto sunt inchise. Deci varianta cea mai buna o reprezinta platforma online, aici nu trebuie sa astepti dupa nimeni, nu mai trebuie sa faci zeci de km sa gasesti un birou de acte auto, nu trebuie sa vina luni ca sa vinzi masina, o poti face oricand ai nevoie intr-un timp foarte scurt.

Acestea sunt recomandarile noastre pentru a putea vine sau cumpara o masina. Totul ramane la alaegerea voastra, daca sunteti comozi, atunci cu siguranta veti alege varianta pe care nu o recomanda, daca vreti sa economisiti timp,, atunci intrati pe platforma contract-auto.ro si beneficiati de multe avantaje.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *