Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Cum sa alegem gelurile cu uv potrivite


Stim ca orice femeie isi doreste sa aiba o manichiura de invidiat si sa fie la moda cu cele mai noi trenduri in materie de manichiura si pedichiura. De aceea, unghiile unei femei trebuie sa fie ingrijite tot timpul indiferent daca ele sunt cu oja sau nu. Dar ce faci cand nu prea ai timp sa acorzi manichiurii si pedichiurii tale?

Cand nu dispui de timpul necesar pentru a-ti face manichiura si pedichiura dorita la cateva zile, cel mai bine este sa te axezi pe unghiile cu gel. Acestea se realizeaza cu gelurile de unghii Janet Nails care iti vor asigura un plus de rezistenta si eleganta care sa iti permita sa ai manichiura de invidiat fara sa iti bati prea mult capul.

Iata cateva din avantajele unghiilor cu gel:

– ele sunt foarte rezistente pana la 3 saptamanani – in acest fel tu te vei bucura de o manichiura frumoasa si eleganta fara sa iti bati prea mult capul.

– daca unghiile tale nu cresc atat de rapid pe cat iti doresti, poti sa apelezi fara griji la unghiile cu gel – pentru a proteja unghiile naturale si a le intarii.

– vei avea o manichiura frumoasa si eleganta.

Pentru a alege cele mai bune geluri de unghii trebuie sa iei in considerare lungimea unghiilor tale.

Daca ai unghii mai lungi iti recomandam sa alegi un gel de unghii dens care sa nu curga si sa fie modelat mai usor si cu rabdare.

Aceasta modelare se poate face cu pensula pentru unghii si cu ajutorul pensetei C care sa iti asigure o forma frumos arcuita.

Dar daca vrei sa ai o manichiura pe unghii medii sau scurte, trebuie sa alegi un gel uv cu densitate ridicata pentru a fi usor de modelat chiar si daca nu ai experienta necesara.

Nu trebuie sa foloesesti gelurile de unghii fara lampa uv potrivita.

Daca alegi sa iti faci manichiura cu geluri uv trebuie sa stii ca ele se vor usca mult mai rapid daca sunt folosite cu lampa uv potrivita. Lampile uv de unghii Janet Nails iti asigura uscarea uniforma a unghiilor tale fara pierdere de timp si in mod sanatos.

Descopera pe site-ul nostru gama de pile unghii Janet Nails care sa iti asigure o forma frumoasa a unghiilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *