Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Curs de manichiura Timisoara-Janet Nails


Daca si tu iti doresti o schimbare in cariera ta si vrei sa faci primii pasi in domeniul minunat al beauty-ului, te invitam la cursul de stilist-manichiurist din Timisoara in care sa inveti cum sa realizezi manichiuri elegante si frumoase care sa atraga atentia celor din jur.

Acest curs de formare de la Janet Nails este unul acreditat de Ministerul Muncii si este destinat pentru persoanele care vor sa faca primii pasi in realizarea de manichiuri profesionale si de calitate.

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu, echipa Janet Nails a imbunatatit radical formatului cursului, adaugand mai multe ore de practica in care sa poti pune in aplicare toate teoriile invatate la curs.

Pe langa aceasta, vei avea langa tine traineri cu experienta care sa te indrume si sa iti ofere sfaturi despre cu sa realizezi manichiura perfecta.

Următoarele cursuri vor începe în: 18 februarie, 18 martie și 15 aprilie 2019 si se vor tine in Timisoara pe strada Prahova nr 4 la sediul Janet Nails.

Sala de curs este una moderna beneficiind de toate facilitatiile necesare pentru ca tu sa poti lua parte la acest curs.

Mobilierul pe care vei lucra este special destinat realizarii de manichiuri.

Iata cateva din avantajele cursului de manichiura Janet Nails:

  • vei lucra cu produse de calitate ridicata
  • vei putea sa iei acasa kitul de consumabile neutilizat in totalitate la curs
  • vei mai beneficia pe durata cursului de 20% reducere la toate produsele din magazin
  • vei avea sedinte multe de practica si mentorat in care sa ti se raspunda la intrebari si sa fi asistata de un trainer cu experienta
  • si nu in ultimul rand – vei primi la finalul cursului o dimploma de certificare in Romania eliberata de catre Ministerul Muncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *