Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Stilurile vestimentare ale bărbaților moderni


Moda este trecătoare și schimbătoare. Ca bărbat, pentru a-ți duce stilul la nivelul următor, trebuie să îi pui o etichetă. Stilurile de bază sunt conservativ, sportiv, clasic, sofisticat, urban, hipster și casual. De-a lungul timpului stilurile pot fi combinate. Pe lângă asta, acestea sunt influențate de job, pasiuni sau felul tău de a fi.

Stilul casual este un pic diferit în perioada 20-30 ani versus 40-50 ani. El este cool și ușor sport, iar ideea pe care o emană este lejeritatea. Acest stil cuprinde elemente utilitare și este reprezentativ pentru zilele relaxante și weekenduri. Spre exemplu, ținutele clasice cu blugi, tricou și adidași se regăsesc acestui stil.

Stilul hipster a fost adoptat de mulți tineri, însă designerii l-au reinventat și pentru ținute mai mature. Ținutele sunt compuse dintr-un mix de imprimeuri extravagante, tricouri cu mesaje și multe accesorii: brățări, căciuli sau pălării.

Stilul urban este puternic legat de moda străzii, însă nu trebuie să fie confundat cu stilul vagabond. Acest stil are multe influențe atletice de genul sepci, încălțăminte sport, treninguri barbati și hanorace.

Stilul sofisticat este unul în care majoritatea bărbaților vor evolua. Vârsta și experiența au un cuvânt important, dar se îmbină ușor cu elemente romantice și preppy, precum pastelurile, tricourile polo și pantalonii din in. Dacă acest look se completează cu un sacou sau o cămașa, se obține o perfectă ținută de seară.

Stilul masculin nu are o descriere vastă. Este un stil clasic specific bărbaților comozi. Este compus din elemente precum tricouri cu fomații rock, bluze cu decolteu în V, cămăși în carouri, blugi drepți.

Stilul sport nu necesită mult efort. Este cel mai confortabil stil, pe care toți bărbații îl poartă mai ales în timpul liber. Se identifică prin elemente utilitare precum treninguri barbati, tricouri, jachete, adidasi și bocanci. Printre preferate se află treninguri Nike pe care le găsiți pe Gootoc.com. Pe lângă comoditate, treninguri Nike oferă masculinitate.

Stilul conservator este un mix de elemente ce denotă inteligență și este de multe ori asociat cu slujbele academice. Acest stil are un vibe ușor retro și se poate înclina ușor spre zona de sport-casual sau glamor-elegant.

Pentru bărbați este mult mai ușor să-și aleagă propriul stil vestimentar și să-l poarte. Cu ajutorul câtorva piese de bază, stilurile se pot combina rezultând astfel un look masculin. Dintre toate stilurile prezentate, stilul sport este cel mai frecventat. Datorită comodității și masculinității pe care o emană, acest stil este propulsat printre preferate. Pe Gootoc.com găsești articole sportive, cum ar fi treninguri barbati și treninguri Nike la prețuri foarte avantajoase. Totodată stilul sport a fost conceput pentru bărbații activi. Atunci când desfășurați o activitate care presupune o solicitare fizică îndelungată, sau care necesită mobilitate, fracul și smoking-ul nu sunt cele mai potrivite alegeri. Din acest motiv, designeri de modă au creat articole vestimentare, lejere și ușor de purtat.

Dacă stilul tău vestimentar preferat este stilul sport, intră pe Gootoc.com și vezi cele mai bune oferte.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *