Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

De ce ar trebui ca toată lumea care deține o centrală termică, să aibă și un UPS


Trăim în era tehnologiei, în care dacă nu am putea avea acces la energie electrică, nu am avea posibilitatea să folosim electrocasnicele, electronicele sau alte instrumente care ne eficientizează timpul și care au devenit indispensabile în viețile noastre.

Printre altele, centralele termice sunt cele care ne furnizează confort termic cât și apă caldă în orice anotimp. Este foarte eficientă, iar tot mai multe persoane optează pentru o centrală termică.

Însă, o supratensiune sau o pană de curent mai drastică pot avea efecte drastice asupra electrocasnicelor pe care le deținem, în sensul că poate arde componente din interiorul acestora. De aceea Shop Einstal ne recomandă UPS-urile pentru siguranța acestora, cât și pentru buzunarul nostru.

Ce sunt UPS-urile

Un UPS se traduce prin sursa neîntreruptibilă de curent. Acesta are ca scop protejarea electrocasnicelor atunci există o supratensiune sau o pană de curent. Concret, UPS-ul este o soluție de urgență pentru alimentarea cu electricitate a echipamentelor, atunci când curentul electric este sistat de către sursa principală de alimentare. Astfel, dispozitivele noastre vor fi protejate.

Foarte important este să nu confundăm UPS-ul cu generatorul de curent, acesta fiind folosit doar atunci când nu există o sursă principală sau o rețea publică de curent electric.

Shop Einstal, magazinul care ne oferă alternative de siguranță

Shop Einstal pune la dispoziția publicului o gamă largă de dispozitive electrice precum stabilizatoare de tensiune cu servomotor, UPS-uri pentru centrale termice cât și convectoare electrice. Aceste categorii conțin la rândul lor game diferite de produse, în funcție de cerințele clienților.

Shop Einstal recomandă stabilizatoarele pentru tensiune cu servomotor pentru a asigura protecția optimă în ceea ce privește aplicațiile cu o tensiune scăzută la ieșire, supraîncălzire, la o tensiune de intrare ridicată sau la un scurt circuit.

De asemenea, convectoarele electrice sunt o alternativă practică în ceea ce privește încălzirea tradițională. Aceasta se realizează prin convenția naturală și sunt dotate cu un termostat reglabil de cameră cât și cu un termostat de siguranță.

Shop Einstal este o companie care pune un accent deosebit pe calitatea produselor cât și a serviciilor pe care le oferă, o echipă profesionistă și dedicată meseriei lor.

Pentru mai multe detalii cu privire la gama de produse puteți accesa pagina shop-einstal.ro.

Date de contact:

Email: office@einstal.ro

0766.261.389

0766.261.392

0786.124.777

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *