Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Diversitate si profesionalism in producerea materialelor de promovare


Te intereseaza sa achizitionezi materiale de promovare, insa nu ai fost multumit de calitatea sau profesionalismul de pana acum in vederea imprimarilor si tiparirilor? La Agrafa Print vei regasi atat calitatea produselor si serviciilor, cat si o echipa pasionata de acest domeniu, unde creativitatea si seriozitate sunt aspecte de care se tin cont in fiecare proiect. Iti propunem sa intri pe site-ul nostru pentru a vizualiza intreaga oferta de produse, sa afli mai multe despre noi si sa comanzi ceea ce iti doresti.

Plaseaza comanda online

Magazinele fizice, respectiv deplasarea catre acestea ocupa foarte mult timp important, in care poti intreprinde activitati mult mai importante si prioritare pentru tine. Fie ca doresti sa iti cumperi carti de vizita online sau sa apelezi la serviciile noastre, de la tipar digital pana la gravare cu laser, modalitatea colaborarii prin acest intermediu este mai rapida, prompta si eficienta.

Oferta de produse multipla

Merita sa intri pe site-ul nostru pentru a vizualiza, din confortul canapelei tale, o diversitate de produse din domeniul tiparirii materialelor de promovare de orice fel. Cu siguranta vei regasi ceea ce cautai, intrucat poti profita si de diferite beneficii obtinute prin achizitionarea de la noi. Avem puse la dispozitie diverse categorii de produse, de la personalizarea materialelor de marketing, obiecte promotionale, carti de vizita online, pana la categoria tehnologiei (accesorii de telefoane, incarcatoare, ceasuri, stick-uri memorie USB si nu numai), ambalare, textile si accesorii.

Creativitate si solutii eficiente

Echipa Agrafa Print este formata din persoane pasionate de aceasta sfera, intrucat nu lipseste niciodata pasiunea pentru a lucra la diverse proiecte, creativitatea atat de esentiala, dar si oferirea unor solutii eficiente pentru fiecare cerere primita. Suntem la dispozitia ta cu orice nelamurire pe care o ai, intrucat dorim sa te ajutam in gasirea produsului perfect pentru nevoia ta. Alege profesionalismul si seriozitatea oamenilor nostri.

Servicii calitative

La Agrafa Print avem servicii complete in ceea ce priveste tiparul digital, dar si imprimarile promotionale, astfel ca dispunem de printare UV, de mari dimensiuni, taiere hartie, caserare, direct mailing, manopera tipografie, dar si consultanta. Desigur, poti vizualiza toate serviciile direct pe site deoarece oferim mai mult decat atat. Ne dorim sa fim flexibili si sa ne adaptam tuturor cerintelor pe care le primim de la clienti, iar calitatea serviciilor este un prim aspect de care tinem cont intotdeauna.

Ne poti contacta rapid

Daca ai nevoie de ajutor sau cateva sfaturi si recomandari cu privire la comanda pe care doresti sa o plasezi, nu ezita sa ne spui toate detaliile, atat prin intermediul email-ulului, cat si prin telefon. De asemenea, poti accesa sectiune cerere oferta de pe site-ul nostru, unde vom avea nevoie de datele tale pentru identificare, dar si de informatii cu privire la ceea ce iti doresti sa primesti. Online este mult mai simplu.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *