Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Despre alegerea pilelor de unghii potrivite


Stim ca in ziua de azi orice doamna si domnisoara isi doreste sa se bucure de o manichiura reusita si frumoasa care sa atraga atentia celor din jur. De aceea echipa noastra, Janet Nails iti vine in ajutor cu gama de pile de unghii diverse pentru ca tu sa te poti bucura de o manichiura reusita.

Dar ce faci cand trebuie sa alegi pila potrivita pentru unghiile tale? In acest articol vei afla pas cu pas care sunt criteriile de alegere a pilei de unghii potrivite pentru tine.

In magazinele din Romania se gasesc diverse pile si ele se pot alege dupa marime, culoare, forma, etc. Aceste criterii sunt preferentiale dar cel mai important criteriu dupa care sa alegi pila de unghii este abrazivitatea pentru ca ea va duce direct la un rezultat aparte.

Abrazivitatea arata cat de dura/fina este pila de unghii. Acest grad este notat de la 60 fiind cel mai dur pana la 600 fiind cel mai fin.

Daca vrei sa ai o manichiura pe unghii naturale iti recomandam pilele de unghii cu grad de abrazivitate peste 240 pentru ca sunt mai fine, protejand astfel unghia si nu o va deteriora.

Daca vrei o manichiura pe gel unghii false, iti recomandam sa alegi pilele de unghii cu abrazivitate sub 180 pentru ca sunt mai dure dar si rezistente.

Pile dupa abrazivitate.

* 80- 100 au textura foarte aspra si zgrumturoasa.
* 120- 150 au suprafata aspra
* 180- 240 textura medie
* 400 suprafata fina
* 600 textura foarte fina

Pentru intretinerea unghiilor naturale alegem o pila cu grad mediu de abrazivitate mediu intre 240-180. Ele vor asigura o forma naturala si potrivita.

Daca in schimb ai unghii foarte sensibile si subtiri, atunci alege pilele de sticla pentru ca ele confera un grad ridicat de igiena, se pot steriliza rapid si in siguranta, dar si au grad de viata mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *