Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Dezvoltare personala prin urmarea unui curs de auditor intern


Ce este un curs de auditor intern?

Cursul de auditor intern are ca scop principal acela de a prezenta participantilor bazele unui audit intern si abordarile acestui proces, prin explicarea obiectivelor misiunii de audit si intocmirii rapoartelor. Acesta este un training interactiv bazat pe educatie non-formala, care pune accentul nu doar pe asimilarea cunostintelor, dar si pe optimizarea modului in care acestea sunt aplicate.

Cui se adreseaza acesta?

In principal, un curs de auditor intern se adreseaza antreprenorilor si persoanelor ce detin sau doresc sa detina responsabilitati in domeniul auditului intern. Orice persoana care prezinta interes si doreste sa activeze in acest domeniu poate urma acest curs.

Dupa finalizarea orelor de pregatire, veti avea capacitatea de a:

  • Planifica si a pregati o misiune de audit intern;
  • Pregati si distribui raportul de audit;
  • Elabora teste pentru activitatea de audit;
  • Formula contestarile dupa aplicarea testelor;
  • Superviza o misiune de audit intern;
  • Dezvolta relatiile operationale cu entitatile auditate.

Ce beneficii ofera un curs de auditor intern?

In cadrul acestui curs de auditor intern veti fi ajutat sa va formati o baza teoretica in acest domeniu, dar si sa puneti aceste cunostinte in aplicare. Veti beneficia de consultanta cu privire la aspecte concrete, particulare, specifice companiei in care activati. De asemenea, veti stii sa aplicati metodologia de audit intern bazat pe riscuri.

Pe parcursul cursului de auditor intern veti invata sa folositi o abordare sistemica si disciplinata pentru a evolua si furniza servicii de asigurare prin analizarea operatiunilor, evaluarea conformitatii, recomandarea unor controale si asigurarea garantiilor.

In plus, pentru a urma un curs de auditor intern nu sunt necesare cunostintele preliminare. Totusi, veti fi avantajat daca sunteti informat cu privire la cerintele ISO 9001:2015 si pincipiile-cheie dupa care se ghideaza un responsabil cu protectia datelor.

Cursul de auditor intern este unul acreditat de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), iar in urma finalizarii acestuia veti primi un certificat de absolvire care sa ateste cunostintele asimilate si capacitatile dobandite, necesare desfasurarii activitatii unui auditor intern. Astfel, dumneavoastra veti avea siguranta ca ati deprins aptitudinile necesare pentru a evalua capacitatea unei organizatii de gestionare a sistemului de management al calitatii.

Tags:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *