Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Dormitul ca in vacanta!


Salteaua de pat este una dintre investitiile cele mai importante din dormitor, iar de cand am inceput un stil de viata  mai sanatos sunt cu atat mai dornic sa investesc intr-o saltea de clalitate.

Avand in vedere ca salteaua cea veche avea peste 10 ani, era timpul sa scap de ea si sa cumpar una noua.

Am inceput cautarile pentru saltele  si am ajuns pe site-ul magazinului Saltele-online.ro, un magazin cu experienta vasta in domeniu. Am intrat pe site-ul magazinul, iar aici am descoperit mai multe game de unde sa pot alege o saltea.

Chiar daca nu stiam numele saltelelor, stiam ca imi doresc o saltea cu suport mediu ferm, care sa fie confortabila, dar sa promoveze si o pozitie corecta a coloanei.

Vazand mai multe modele, m-am hotarat asupra modelului de saltea Bahama Memory. Aceasta saltea beneficiaza de tehnologia Memory Foam, care preia forma corpului in fiecare noapte pentru a oferi o pozitie cat mai curenta in timpul somnului. Salteaua Bahama Memory ofera un stil de confort potrivit chiar si persoanelor cu o masa corporala mai mare. Husa acestei saltele este realizata din fibre de argint, care impiedica dezvoltarea florei microbiene si este material cu proprietati antiseptice.

Salteaua ofera o combinatie de Memory Foam de 6 cm si UltraFlex HR de 16 cm profilat. Sistemul de canale practicate in material si numarul ridicat de celule deschise garanteaza o ventilatie foarte rapida a saltelei. Bahama Memory este ideala si pentru cei care transpira foarte mult in timpul somnului.

Aceasta saltea reprezinta cea mai buna investitie facuta de mine, iar de cand am cumparat acest produs m-am bucurat in fiecare noapte de un somn placut. Magazinul saltele-online.ro ofera clientilor o gama vasta de produse de cea mai buna calitate, pentru un somn profund si sanatos. Este ideal sa avem o saltea care sa ne reprezinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *