Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Dracaena purifica aerul din incapere


                       

Dracaena este planta de care ai nevoie in locuinta pentru ca atmosfera sa fie una relaxata. In plus orice locuinta are nevoie de un mic spatiu verde. Dracaena este o planta care are aspectul asemanator cu cel al unui palmier si care traieste o perioada mare de ani. Are o inaltime de pana la 20 de metri si o circumferinta a trunchiului de pana la 2 m.

Frunzele plantei sunt de o frumusete rara si te poti bucura de ea in orice moment din zi sau din noapte. Dracaena nu este o planta pretentioasa si poate fi crescuta atat la apartament cat si la casa. Pentru a se dezvolta asa cum este recomandat trebuie sa aiba o temperatura cuprinsa intre 15 grade Celsius iarna si 20-25 grade Celsius pe timpul verii.

In plus Dracaena iubeste lumina dar este totusi bine sa o protejezi de lumina directa a soarelui. Locul ideal pentru aceasta planta in locuinta este la fereastra de est sau la cea de vest. Pe timpul verii este necesar sa se pulverizeze apa pe frunzele plantei saptamanal.

Dracaena este planta de care ai nevoie in locuinta pentru a avea parte de frumusete si eleganta. Aceasta se incadreaza de minune in orice decor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *