Go to ...

Ziare Gorj

ultimele stiri din Gorj

RSS Feed

Ești în căutarea unui telefon mobil nou? Descoperă aici cele mai tari modele pentru 2020


În fiecare an, marii producători de telefoane mobile încântă privirile și curiozitățile utilizatorilor cu noi modele lansate pe piață. În ciuda situației aparte în care ne aflăm în decursul anului 2020, multe dintre evenimentele de lansare au avut loc, intrând pe piață cele mai tari modele existente la ora actuală.

Fie că vrei să schimbi telefonul mobil cu unul nou sau ești pur și simplu curios cu privire la ce există pe piață (sau urmează să fie lansat), rămâi pe aproape și descoperă top telefoane pe care le aduce 2020!

Samsung Galaxy S20

Finii cunoscători ai tehnologiei Samsung știu deja că în 11 februarie 2020 a fost lansat Samsung Galaxy 2020. Spre deosebire de modelele anterioare, acesta are avantajul de a fi cunoscut datorită display-ului cu rată de refresh mare. Din acest motiv, utilizatorul se bucură de o experiență mult mai fluentă în momentul în care navighează prin meniuri.

Vizualizarea filmelor este cu atât mai plăcută cu cât nu există întreruperi, iar calitatea imaginii este impecabilă. Samsung Galaxy S20 este ideal inclusiv pentru cei care optează pentru un model care să asigure acțiunea cursivă a jocurilor video.

Samsung Galaxy Fold 2

În ciuda faptului că nu este încă lansat pe piață, Samsung Galaxy Fold 2 este așteptat cu sufletul la gură de viitorii utilizatori. Acesta se va putea plia vertical, ca o clapetă. În comparație cu alte modele lansate în anii anteriori, acesta va avea un afișaj pliabil care nu va depăși 6,7 inch.

În ceea ce privește camerele foto, este important de precizat faptul că modelul Samsung Galaxy Fold 2 se va bucura doar de o singură cameră frontală. Pe de altă parte, la exterior vor fi două camere, localizate pe jumătatea din față.

Xiaomi Mi 10

Atrage atenția multor pasionați de tehnlogie datorită chipsetului Snapdragon 865 de la Qualcomm integrat. În plus, are un sistem format din patru camere foto, care va putea fi folosit în orice situație pentru imagini și video-uri impecabile.

Nokia 9.2 5G

În cazul în care smartphone-urile cu mai multe camere foto se numără printre preferințele tale, cu siguranță în această categorie va intra și Nokia 9.2 5G. Acesta are cinci camere foto, toate situate pe spatele unui ecran cu margini subțiri. Încă din denumire ne putem da seama că tehnologia utilizată este 5G, motiv pentru care ne putem aștepta la performanțe superioare oricărui alt model existent pe piață.

Cel mai bun telefon mobil de pe piață diferă de la utilizator la utilizator. În timp ce unii dintre noi sunt axați pe sistemul de operare folosit, alții optează pentru modele care au un număr maxim de camere foto, de calitate incontestabilă. De aceea, smartphone-ul căutat și ales de tine trebuie să fie compatibil doar cu necesitățile și dorințele tale.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *